ΚαστοριάΝεστόριο

Ο Κώστας Σουλτανίδης υποψήφιος σύμβουλος της Κοινότητας Νεστορίου – Κάλεσμα για συστράτευση

Έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον οι περισσότεροι δημότες, στα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων και συνέχεια την ονοματολογία των συμβούλων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου,ξεχάσαμε ότι ο καινούργιος νόμος του “Κλεισθένη”που αφορά τις μικρές και πολύ περισσότερο τις μεγάλες κοινότητες,επαναφέρει αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια, όπως ακριβώς λειτουργούσαν ως κοινότητες πριν από την συγκρότηση των σημερινών Δήμων, που προέκυψαν από τον νόμο του “Καποδίστρια”και στη συνέχεια από τον νόμο του “Καλλικράτη”, με εξαίρεση τον δικό μας Δήμο Νεστορίου, που προϋπήρχε μεταξύ πέντε Ιστορικών Δήμων ολόκληρης της Ελλάδας.
Κάνω γνωστό στους κατοίκους της Κοινότητας Νεστορίου, ότι θα είμαι υποψήφιος σύμβουλος της Κοινότητας μας. Προσκαλώ να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας, συγχωριανοί, που έχουν διάθεση για προσφορά και όραμα, για την ανάπτυξη του τόπου μας, με ένα και μοναδικό στόχο. Την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την τουριστική προβολή του Νεστορίου.
Η εκλογική διαδικασία, δεν προβλέπει υποψήφιο πρόεδρο, αλλά δίνει την δυνατότητα σε όλους τους συμβούλους του συνδυασμού, να αγωνισθούν ισότιμα και σύμφωνα με την νομοθετική διαδικασία, ο εκλεγής πρόεδρος να θέσει τις βάσεις για την επόμενη μέρα της Κοινότητας , με την συνεργασία ασφαλώς όλων μας.
Το Νεστόριο αξίζει καλύτερες μέρες.

 

 

 

Back to top button