Έκκληση του Δήμου Καστοριάς για το προσεχές τετραήμερο

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεργασία πολιτών-κατοίκων με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Παρακαλούνται οι δημότες, πριν βγάλουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά, να επικοινωνούν τηλεφωνικά  με την Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου, προκειμένου να μπορεί η Υπηρεσία να προγραμματίσει την περισυλλογή τους.

Ιδιαίτερα, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαχειρίζονται χάρτινες συσκευασίες παρακαλούνται να φροντίζουν για τη συμπίεση, το δέσιμό τους και την τοποθέτησή τους δίπλα από τον κάδο.

Για το χρονικό διάστημα από 22-03-2019 εώς και 25-03-2019, παρακαλούνται όλοι οι δημότες να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα, ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός τις συγκεκριμένες μέρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου. (τηλ. επικοινωνίας 2467081318 ή 2467025117).

Είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία όλων σας, στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Λίτσκας Διονύσιος

Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου

 

 

1 σχόλιο

  1. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Εκκληση των δημοτών προς τους “υπευθύνους ” καθαριότητας στις 26/03 να προσέλθουν στην εργασία τους και να συλλέξουν τα σκουπίδια από την πόλη .Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί και πάλι 10 μέρες για την συγκομιδή μετά απο Δευτεριάτικη αργία .