ΚαστοριάΝεστόριο

Το Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου υιοθετεί ένα… καράβι!

Μία πρωτότυπη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Νεστόριο.
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου θα γιορτάσουν την «υιοθεσία» ενός εντυπωσιακού πλοίου του Ομίλου Τσάκου!
Οι μικροί μαθητές μέσω αυτού του προγράμματος θα ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη διαδρομή που ακολουθεί το «υιοθετημένο» πλοίο, το εμπόρευμα που μεταφέρει, τον καιρό που καλείται να αντιμετωπίσει και το σημαντικότερο…
…θα γνωρίσουν την καθημερινότητα των ναυτικών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, αφού θα έχουν προσωπική επικοινωνία μαζί τους.
Μπορούμε με βεβαιότητα να μιλάμε για μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου Νεστορίου, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στο επαγγελματικό μέλλον των παιδιών της περιοχής.
Τα παιδιά θα γνωρίσουν μία σημαντική πτυχή της Ναυτιλίας, τη ζωή του Ναυτικού, ενώ θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη γεωγραφία, τη μετεωρολογία κλπ.
Να επισημάνουμε πως είναι η πρώτη φορά που ένα σχολείο από της Ηπειρωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από ορεινή περιοχή «υιοθετεί» ένα καράβι της»Tsakos Columbia Shipmanagement S.A.».
Εκπρόσωποι της εταιρίας και σημαντικοί υποστηρικτές του προγράμματος θα βρίσκονται στο Νεστόριο την Πέμπτη 28 Μαρτίου για την τελετή έναρξης του προγράμματος «υιοθεσίας».

Ο Όμιλος Τσάκου επεκτείνει τις καινοτόμες δραστηριότητες στην περιοχή μας, μετά τη μεγάλη επένδυση με τα νερά από πηγές του Γράμμου!

Χ.Κ.
aboutkastoria.gr

 

 

 

Back to top button