ΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνηΝεστόριο

Ακόμη 7μπάντες για τον διαγωνισμό για μια θέση στο «41ο River Party» – Αφιέρωμα (φωτογραφίες – βίντεο)

 

Η αναμέτρηση συνεχίζεται! Για να δούμε πόσο πολύ θέλουν οι φίλοι κι οι fans σας, να σας δουν στο διαγωνιστικό stage του River Party.Διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό:

Θέλεις να δεις την αγαπημένη σου μπάντα στο River Party;

Ακολούθησε την oficial σελίδα του River Party. Κάνε like για να παρακολουθείς τις εξελίξεις.

Βρες το φωτογραφικό album του διαγωνισμού, κάνε Like και Share της φωτογραφίας για την μπάντα που υποστηρίζεις.

Οι μπάντες με τις περισσότερες συνολικά αλληλεπιδράσεις (like, shares, comments) παίρνουν την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού κι έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο διαγωνιστικό stage!

Κάθε Παρασκευή θα ανακοινώνεται η μέχρι τότε κατάταξη και θα προστίθενται οι νέες συμμετοχές

Θέλεις να βρεθείς στο διαγωνιστικό stage του River Party και δεν δήλωσες ακόμα συμμετοχή; Κοίτα ΕΔΩ

Amantes Amentes

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012.
Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: ‘’Κι αν χαθώ’’, ‘’Μη ρωτάς’’ και ‘’Μαζί σου’’, τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital single.
Μέχρι σήμερα… Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της επαρχίας, σε γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, όπως River Party Festival (Καστοριά), Snak Festival (Ικαρία), Athens School Festival στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις, Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι (opening act στο Γιάννη Μηλιώκα), Kookoo Bar, Silver Dollar (Θεσσαλονίκη) Memphis Bar (Πάτρα) κ.α.
Σημείο αναφοράς τους οι δυο συνεχόμενες παρουσίες τους στο 37ο και 38ο River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς, ίδια ημέρα με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Παύλο Παυλίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.α. Έχουν εμφανιστεί επίσης επι σκηνής και με τους Γιάννη Μηλιώκα, Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα), Δημήτρη Μητσοτάκη (Ενδελέχεια), Πέτρο Θεοτοκάτο
Την περίοδο αυτή γράφουν ιδέες και ετοιμάζουν υλικό για το δεύτερο δίσκο τους, με πολλές αλλαγές στο ύφος και στη σύνθεση.
Η σύνθεση του σχήματος αποτελείται από τους:
Θοδωρή Κέπα (Φωνή)
Κώστα Μπερτόλη (Ηλεκτρική κιθάρα)
Γιώργο Καψάλη (Μπάσο)
Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα)

Least Concern

Least Concern are a rock band formed in Athens, Greece, in 2014. They have been composing music in a careless manner based on their no-box theory, while their style switches from tender to hard, treating each piece as an original unity. The sound is often distorted, following lyrics that seek clarity within corruption.
Their first album “Midnight Blue” is about to be released.
Members: Vocals: Nandia Pithara Guitar: Vassilis Drakopoulos Bass: Panagiotis Zafiriadis Drums: Dimitris Georgopoulos

Longshots Band

Μέλη συγκροτήματος:
Zoe Karathanasi- Vocals
Paris Karagiannopoulos – Guitars/Vocals
Leonidas Vagdatzoglou- Guitars/Vocals
Panagiotis Theodosiadis- Bass/Vocals
Orestis Grammenos- Drums
Τόπος καταγωγής: Thessaloniki

Tasos Ritos

Μέλη συγκροτήματος
Tasos Ritos: guitars, Lyrics, Production, Pre – Mastering
Nick Skretas: Bass guitars
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη
Ο δίσκος “Hidden Faces” ηχογραφήθηκε σε 3 χρόνια στο προσωπικό studio του Τάσου Ρήτου, παρέα με τον Νίκο Σκρέτα και άλλους φίλους. Η παραγωγή και η μίξη έγινε από τον Τάσο Ρήτο. Το mastering έγινε από τον Χρήστο Μέγα.
“Το Hidden Faces αντικατοπτρίζει τα κρυμμένα πρόσωπα και τα συναισθήματά τους τα οποία διαταράζουν την ψυχική ισορροπία, η οποία τείνει να ανατραπεί μέσα στο χάος της ανασφάλειας, της αναξιοπρέπειας και του ψεύδους. Άλλοτε πάλι οι διαταραχές αυτές εξοστρακίζουν την ενέργειά τους και προκύπτουν στιγμές και λέξεις που πλημμυρίζουν από ελπίδα και δίψα για ελευθερία και αγάπη.”
Ο δίσκος κυκλοφορεί με την υποστήριξη της AZA Records.

The Bahalows band
Μέλη συγκροτήματος
Κική Ντουβαρτζίδου (φωνητικά)
Υρώ Λευκού (φωνητικά)
Παναγιώτης Ευαγγελόπουλος (ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα)
Θάνος Τρέμης (μπάσο)
Χάρης Σκηλίτσης (τύμπανα)
Γιώργος Τζούκας (Πλήκτρα) ή Νίκος Γκαντώνας (Τρομπέτα)
Κοζάνη 2015, Μετά απο πολλές και σοβαρές διαβουλεύσεις, αναζητήσεις, σκέψεις, ιδέες..καταλήξαμε στο ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει ως μπάντα, είναι το μουσικό μας “μπάχαλο”(όπως το αποκαλούμε οι ίδιοι..!)μέσα στο οποίο ζούμε και δημιουργούμε!!! Πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους, πολλοί και εξίσου διαφορετικοί ήχοι, βρίσκουν ένα κοινό σημείο…τους “The Bahalows”.

Tito Baden

Ο Tito Baden είναι ένας νέος τραγουδοποιός, που κατάγεται από την Συρία. Έμαθε ελληνικά στη Φιλοσοφική σχολή της Αθήνας στα 18 του, όταν είχε έρθει για να σπουδάσει Ιατρική. Πολύ γρήγορα η ελληνική έντεχνη/ροκ μουσική κέρδισε την αγάπη του κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική. Άρχισε να τραγουδάει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε περίσταση. Ο πρώτος του μουσικός έρωτας ήτανε μια φυσαρμόνικα Ντο, και έτσι την φίλησε και αυτή γέμιζε μελωδίες την γειτονιά. Έπειτα έκανε ελάχιστα μαθήματα κιθάρας με έναν δάσκαλο, μετά συνέχισε μόνος του. Αυτοδίδακτος είναι και στο Γιουκαλίλι.
Άρχισε να γράφει στίχους και μουσική για τα τραγούδια του, τα οποία αποκαλεί και “παιδιά του”. Και έτσι τα έντυσε με εναλλακτικά έντεχνα/ροκ, reggae, country και πανκ χρώματα. Έκανε πολλές συναυλίες στην Αλεξανδρούπολη, όπου σπούδασε και τελικά αποφοίτησε. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία για να συνεχίσει τις ιατρικές σπουδές του και να ολοκληρώσει την ειδικότητά του. Ωστόσο, στην καρδιά του έπαιζαν συνεχώς έντεχνα/ροκ τραγούδια, έτσι παράλληλα με την ιατρική, συνέχισε να κάνει συναυλίες και στη Γερμανία. Το 2018 αποφασίζει να κάνει ένα πιο επαγγελματικό βήμα, δημιουργώντας το πρώτο του βίντεο κλιπ με το καινούριο τραγούδι single «Γάτα». Και θέλει σαν τρελός να το μοιραστεί μαζί σας.

The MUSIX

Μέλη συγκροτήματος:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ-κιθάρα
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ-μπάσο
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-τύμπανα
ΡΙΑ ΒΕΡΓΟΥ-φωνή
ΝΙΚΟΣ ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ-φωνή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΪΡΙΔΗΣ-κιθάρα
Τόπος καταγωγής: Πτολεμαΐδα


 

 

 

Back to top button