Αγαπημένοι υποψήφιοι

Αγαπημένοι υποψήφιοι

Αγαπημένοι υποψήφιοι, τα social media δεν είναι παίξε-γέλασε. Έχουν αρχές και κανόνες, τους οποίους καλό είναι να γνωρίζει κάποιος, πριν τα βάλει στο παιχνίδι της προσωπικής του προβολής.
Για παράδειγμα, αν δεν τα χρησιμοποιούσατε ως τώρα, μην αποφασίσετε τελευταία στιγμή να «βομβαρδίσετε» τους φίλους σας μέσα από αυτά. Αρκεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας και μια ωραία φωτό. Τα τσιτάτα και οι σκέψεις…σοφών, δεν είναι της στιγμής.
Επίσης, μην τα χρησιμοποιείτε για να μαλώσετε ή να βρίσετε ή να εκφράσετε τις μύχιες σκέψεις σας. Γιατί άπαξ και το κάνετε, όλα αυτά θα σας ακολουθούν και δεν θα είναι εύκολο να τα αναιρέσετε.
Κοντά σ’ αυτά έρχεται και το θέμα της υπερβολής. Τι δηλαδή; Ε, δεν χρειάζεται τώρα που κατεβαίνετε υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι να ασχοληθείτε με όλα αυτά που δεν ασχοληθήκατε ποτέ ως τώρα. Εστιάστε σε συγκεκριμένα πράγματα που γνωρίζετε και σας παίρνει να ασχοληθείτε. Τα άλλα αφήστε τα για ειδικότερους.
Τέλος, θυμηθείτε το μέτρο που εκτός από άριστο είναι και σωτήριο. Όσο περισσότερο εκτίθεται κάποιος, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να την κάνει την…πατάτα. Γι’ αυτό λίγα και καλά.

xronos-kozanis.gr

 

1 σχόλιο

  1. Πολύ σεμνά και ταπεινά ένα μεγάλο μπράβο για την ανακοίνωση στην καθηγήτριά μου Ιωάννα Κωσταρέλλα.
    Επιτέλους μια φωνή της γνώσης, της ηθικής, της συγκροτημένης σκέψης, απέναντι στο θράσος του κακώς νοούμενα φιλόδοξου, στην αναξιοπρέπεια του υστερόβουλου, στην άγνοια του πρωτάρη. Επιτέλους ας καταλάβουν όλοι ότι απαιτείται σεβασμός, στο πρόσωπο του παλαιότερου, αυτογνωσία τις απειρίας του από τον νεότερο, σεμνότητα από τον επιτυχημένο, και προς θεού ένα πολιτισμένο επίπεδο πολιτικού λόγου.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.