“Αλλάζουμε Πορεία”: Ο Γιώργος Κασαπίδης παρουσίασε τον συνδυασμό του στην Καστοριά (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Γιώργος Κασαπίδης παρουσίασε τις αρχές του συνδυασμό του “Αλλάζουμε Πορεία – Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες”, καθώς και τους δέκα υποψήφιους περιφερειακού συμβούλους.

Λόγω συνωστισμού, το βίντεο στην αρχή παρουσιάζει αστάθεια για λίγο.

   

 

 

Οι 10 υποψήφιοι με τον Γιώργο Κασαπίδη – Οι πρώτες δηλώσεις τους (βίντεο)

 

 

 

1 σχόλιο

 1. Το ” πνεύμα ” της Καστοριάς ή το ” πνεύμα ” του κ. Κασαπίδη ;

  Άκουσα με προσοχή την ομιλία του κ. Κασαπίδη · 2—3 φορές επανέλαβε ότι βασίζεται στο επιχειρηματικό πνεύμα της Καστοριάς , που κάποτε μεγαλούργησε και αυτό πρέπει και μπορεί ξανά να μεγαλουργήσει .

  Τον άκουσα ακόμη να μιλάει για την ” βαριά βιομηχανία ” της κτηνοτροφίας , η οποία πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο .
  Ως γνωστόν , το 60% του κόστους παραγωγής των κτηνοτροφικών προϊόντων είναι οι ζωοτροφές . Με την τιμή του γάλακτος συνεχώς να μειώνεται , είναι προφανές ότι πρέπει να μειωθεί και το κόστος παραγωγής του : Αυτό σημαίνει φθηνότερες ζωοτροφές , αυτό με τη σειρά του σημαίνει λιγότερα ξερικά ( απότιστα ) χωράφια και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ολοκλήρωση των φραγμάτων νερού της περιοχής μας ( Νεστόριο , Γέρμας ) ή και δημιουργίας νέων .

  Μέχρι σήμερα , το ” πνεύμα ” της Καστοριάς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτά τα φράγματα · δεν ξέρω , ποιος μπορεί να συμβάλλει περισσότερο στην ολοκλήρωσή τους , το ” πνεύμα ” , η τοπική κοινωνία , ή το ” πνεύμα ” , η δράση του κ. Κασαπίδη ;

  Έχω τη γνώμη , ότι ένας Περιφερειάρχης ο οποίος ” αφήνει τη βόλεψή του για χάρη των συντοπιτών του ” κατά δική του περίπου έκφραση ( Κασαπίδη ) , μπορεί να συμβάλλει περισσότερο στην ολοκλήρωσή τους από την τοπική κοινωνία , αν πράγματι εννοεί ! αυτήν την εθελούσια απάρνηση της ” βόλεψής ” του .

  Κι επειδή ” δεν υπάρχει αγάπη , αλλά οι αποδείξεις της αγάπης ” , περιμένουμε αυτές τις αποδείξεις του κ. Κασαπίδη ……..γ’αυτές λέμε να τον ψηφίσουμε ……