Καστοριά

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς (φωτογραφίες)

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, με σκοπό την ενίσχυση του μητρώου εθελοντών αιμοδοτών (Α.Μ 14782) της Ένωσής.

Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των Συναδέλφων μας, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν για ακόμα μία φορά τριάντα (30) και πλέον φιάλες αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη.

Μετά την αιμοληψία έγινε ενημέρωση  από την Τεχνολόγο Παρασκευάστρια κα. Γαρυφαλλιά ΜΕΣΙΤΙΔΟΥ  για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει τη ζωή ενός μικρού παιδιού. Παράλληλα έγινε και λήψη δείγματος σιέλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά, τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση, την προϊσταμένη και το προσωπικό  του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Ιατρό – Βιοπαθολόγο κ. Ηλία Σταμούλη και τις νοσηλεύτριες κα Χαρίκλεια Έξαρχου και Καλλιόπη Γιαννακοπούλου. Επιπρόσθετα δεν μπορούμε να παραλείψουμε και όλους τους συναδέλφους και φίλους, οι οποίοι στάθηκαν για ακόμα μια φορά δίπλα μας σ΄ αυτή την πρωτοβουλία του Σωματείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                 -Ο-

Πρόεδρος                                    Γενικός  Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                          ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

 

 

 

Back to top button