ΚαστοριάΦλώρινα

Καστοριά: Συνελήφθησαν 2 γυναίκες για κακούργημα στην Κρυσταλλοπηγή – Η μία ήταν καταδικασμένη σε 6 χρόνια για σωματεμπορία και κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (26-03-2019) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 2 γυναίκες, μία 39χρονη ημεδαπή και μία 47χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενες για μεταφορά ενός παράτυπου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι η 39χρονη ως οδηγός και ιδιοκτήτρια του οχήματος μετέφερε από κοινού με την 47χρονη, παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, σε βάρος της 47χρονης αλλοδαπής εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -6- ετών και -3- μηνών για σωματεμπορία από κοινού και κατ΄ επάγγελμα, καθώς και για κλοπή, ενώ σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα αλλά και σε έδαφος SCHENGEN .

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και -3- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους , θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Back to top button