Καστοριά

«Βρόμικο» προεκλογικό αγώνα καταγγέλει ο Σταύρος Μαγαλιός – Όλη η συνέντευξη

https://antennes.gr/media/k2/items/cache/74b70e117240790040e9a0b48f4f91c3_XL.jpg

16 Ιανουαρίου 2019 και ο Σταύρος Μαγαλιός από τον Antennes 93.6 ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καστοριάς. Σήμερα από την ίδια συχνότητα την αποσύρει.
«Κάποιες τακτικές μας ενόχλησαν. Συνυποψήφιοι άρχισαν να διοχετεύουν στην πιάτσα ότι δε θα συμμετάσχω. Έπειτα, ξεκίνησε μια παρενόχληση των συμβούλων. Συσπειρώνονται πρώην και νυν πολιτικοί, ίσως και ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα, κάποιοι επιχειρηματίες της πόλης και οι πληροφορίες λένε ότι παίζουν και και κάποιες δεκάδες χιλιάδες εύρω. Οι πληροφορίες μας λένε ότι γενικά ξοδεύονται χρήματα. Αυτές οι πρακτικές για εμένα είναι πρωτοφανείς.
Προχωράμε και πηγαίνουμε στη Δημοτική Αρχή. Πώς λοιπόν, βλέποντας ότι μας πολεμούν με αυτές τις τακτικές θα υπάρξει στη συνέχεια συναίνεση στο Δήμο Καστοριάς που τόσο ανάγκη την έχει;» τόνισε αρχικά ο κ. Μαγαλιός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Πρωινή Ζώνη του Antennes 93.6 και συνέχισε:
«Όλοι αυτοί που θα προκύψουν από τη Δημοτική Αρχή πρέπει να συναινέσουν. Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου αν δεν υπάρχει συναίνεση, πώς θα τα αντιμετωπίσουμε όταν εκ των προτέρων τέτοιες πρακτικές δεν τις αποδεχόμαστε;
Η Δημοτική Αρχή η οποία θα προκύψει θα πρέπει να έχει τεράστια εμπειρία, δε πρέπει να αναγκαστεί να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα για να μπορέσει να κατανοήσει πως λειτουργεί μια Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μιλώντας με τους συνεργάτες μου, αυτό που αποφάσισα να κάνω είναι να τους προστατεύσω και τίποτα παραπάνω. Το εγγύς μέλλον θα δείξει αν είχα δίκιο ή άδικο» υπογράμμισε.
Ο κ. Μαγαλιός καταλήγοντας είπε πως «όσο ζω και αναπνέω θα προσπαθώ από οποιοδήποτε μετερίζι να προσφέρω γι’ αυτή την πόλη. Δηλώνω ενεργός στρατιώτης Καστοριάς».

antennes.gr

Δεν κατεβαίνει τελικά για δήμαρχος ο Σταύρος Μαγαλιός

 

 

Back to top button