ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Η Μαρία Αντωνίου στην έκθεση γούνας “Fur Excellence in Athens 2019” (σειρά φωτογραφιών)

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στην  Έκθεση Γούνας “Fur Excellence in Athens 2019”, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Αθήνα, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλα τα περίπτερα και να συνομιλήσει με τους εκθέτες.
Το σχόλιο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Η ελληνική γουνοποιία αντιστέκεται σθεναρά κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και συγκυρίες, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως.
Εμείς είμαστε πάντοτε στο πλευρό του κλάδου και των γουνοποιών της περιοχής μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια προς όφελος της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας.
Καλή επιτυχία και καλές δουλειές!

One Comment

  1. Μετρώ τις φωτογραφίες της συμπαθέστατης και νεάζουσας βουλευτίνας μας : 12 τον αριθμό , δώδεκα ! λίγο ακόμη θε να φτάσουν και τον αριθμό των λέξεων του ” σχολίου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ” .

    Μερικοί άνθρωποι έχουν το χάρισμα να εκφράζουν τις ιδέες —απόψεις —κρίσεις — προτάσεις τους , όχι μόνο με τον εγκεφαλό τους , τις λέξεις τους , αλλά και με το σώμα τους , τις φωτογραφίες τους . Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διπλά χρήσιμοι στην κοινωνία , γιατί πού θα πάει , είτε με τις λέξεις είτε με τις φωτογραφίες , θα πείσουν τους άλλους να ακολουθήσουν τον σωτηριολογικό τους δρόμο .

    Πιστεύω ακράδαντα , ότι είμαστε τυχεροί εμείς οι πολίτες της Καστοριάς , που έχουμε τέτοιον πολυεκφραστή εκπρόσωπο στο κοινοβούλιό μας .—

Back to top button