Ελλάδα

Tο νέο βίντεο κλιπ των Active Member «Όσο δε Βαστάει ο Νους Σου»

Γυρισμένο στο πάρκο Εργατιάς στα Λιπάσματα Δραπετσώνας με μέλη της ομάδας ατόμων με κινητική αναπηρία Dagipoli Dance Co.

«…Πόσο πιο όμορφο είναι άραγε να καλωσορίζεις απ’ το να πασχίζεις πόσο αντέχεις ακόμα να κλαψουρίζεις κάθε που ξεστρατίζεις, πόσα αντέχεις ακόμα να ξεστομίζεις χωρίς να ελπίζεις …»

Γυρισμένο στο πάρκο Εργατιάς στα Λιπάσματα Δραπετσώνας με μέλη της ομάδας Dagipoli Dance Co και του Athens Parkour Academy ένα τραγούδι για τις εσωτερικές μάχες, και το πως τοποθετεί κανείς τα όριά του κάθε μέρα. Το κλιπ δεν εστιάζει στη συνθήκη της αναπηρίας, αλλά στην αδιαμφισβήτητη παρουσία της στο τραγούδι και στη ζωή…

Οι Active Member, ένα από τα πιο ενεργά, δημιουργικά και επιδραστικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών, που έχουν έναν πολύ δυνατό πυρήνα ακροατών σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον σε όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για την 20η μουσική – δισκογραφική τους ενότητα, με γενικό τίτλο «Φρυκτωρία».

Οι φρυκτωρίες ήταν ένα σύστημα συνεννόησης στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση πυρσών… Τέτοια φωτεινά σήματα επιδιώκουν να στείλουν με αυτό το τραγούδι «Όσο δε βαστάει ο νους σου» που μόλις κυκλοφόρησε.

Tην Παρασκευή 10 Μαΐου οι Active Member θα εμφανιστούν στο Piraeus Academy 117  σε μια εφ’ όλης της ύλης συναυλία…

Back to top button