ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

7 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

«Τα όνειρα όλων μας – για προκοπή και πρόοδο – μπορούν να γίνουν πραγματικότητα»

Επτά ακόμη υποψήφιοι με τη «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά, φτάνοντας συνολικά τους 30.

Αφροδίτη Αργυροπούλου Βέργου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καστοριά, παντρεμένη με τον Χρήστο Αργυρόπουλο και μητέρα δύο παιδιών, της Βασιλικής και του Νικολάου. Φοίτησα στο Ελληνογαλλικό Κολέγιο «Καλαμαρί» και συνέχισα τις σπουδές μου σε ιδιωτική σχολή. Από μικρή ηλικία και με αγάπη για τον τόπο μου, ασχολήθηκα με τα κοινά της πόλης μας, συμμετέχοντας σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όλες μου τις δυνάμεις για την επικράτηση των αξιών μας, στην κοινωνία της Καστοριάς. Κατεβαίνω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά.

Γιώργος Τζιάρας

Είμαι 25 ετών, νέος αγρότης με μηλοπαραγωγικές καλλιέργειες και ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά γιατί γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει σχέδιο και όραμα και συμμετέχω στον συνδυασμό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Πρόκειται για έναν συνδυασμό προσανατολισμένο και στον πρωτογενή τομέα όπου και δραστηριοποιούμαι. Η «Συμμαχία Ευθύνης» είναι πραγματικά ανεξάρτητη κίνηση, όπου πρωταγωνιστούν όσοι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με συμφέροντα και διάφορες ομάδες που έχουν στόχο, απλά και μόνο, την κατάληψη της εξουσίας.

Ελένη-Κάκκου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καστοριά και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Ως ελεύθερη επαγγελματίας, δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής. Κατεβαίνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Πετκανά, έναν άνθρωπο που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα προόδου και προκοπής για τον τόπο μας.

Νόνη-Ποδάρα-Μπούση

Γεννήθηκα και ζω στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Μπούση και μητέρα ενός αγοριού. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι μέλος συλλόγων της περιοχής. Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας και προς όλους τους συμπολίτες μου, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος Καστοριάς, στο ανεξάρτητο και αδέσμευτο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πετκανά «Συμμαχία Ευθύνης».

Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Μεγάλωσα στην Καστοριά, όπου ολοκλήρωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με οδήγησε στην κωπηλασία όπου ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό. Είμαι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ΤΕΦΑΑ και προσφέρω τις γνώσεις μου σε συλλόγους της περιοχής μας και ως προπονητής της εθνικής ομάδας.

Θα πρέπει να πεισθούν όλοι: σύλλογοι, οργανώσεις, ότι είναι αναγκαίο να συμμαχήσουν – και αυτό θα κάνει ο νέος Δήμος Καστοριάς, με Δήμαρχο τον Γιώργο Πετκανά. Θα είναι ο μπροστάρης για να δημιουργηθεί η μεγάλη συμμαχία, για να πάμε, με σίγουρα βήματα τον τόπο και την κοινωνία μας, μπροστά. Σας καλώ να μας στηρίξετε!

Σπύρος Παπαχρήστου

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1960 ΣΤΟ PERTH ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΤΟ 1970 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΪΑ. ΟΜΙΛΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ: ΤΟ ΕΤΟΣ 1996 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ «AΡΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ» ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ. ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ «ΡΟΥΓΚΟ ΠΑΡΤΥ» ΚΑΙ «ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΡΤΥ» ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ: ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΕΚΛΕΧΘΗΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΕΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΙΑΤΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ & ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΔΡΥΣΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ «OSSIDORRA BY SPIROS MADE IN ITALY» ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΚΑΝΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ, ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Άρτεμις Κύρου

Είναι πολύ συνηθισμένο να δηλώνουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ότι τα ψηφοδέλτια τους είναι ακομμάτιστα, χωρίς «χρώματα και ταμπέλες». Αυτό θέλουν (και σωστά) οι περισσότεροι συνδημότες μας και γι’ αυτό τα λένε όσοι θέλουν να χαϊδεύουν αυτιά. Ο Γιώργος Πετκανάς ξεκαθάρισε δημόσια πως ο συνδυασμός του «Συμμαχία Ευθύνης» είναι πραγματικά ανεξάρτητος, όχι μόνον επειδή σε αυτόν συμμετέχουν πολίτες όλων των πολιτικών χώρων, είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος γιατί δεν κρύβεται από πίσω κανένα πολιτικό γραφείο, κανένας πρώην παράγοντας, καμία ομάδα συμφερόντων, κανένας και τίποτα που να βάζει ιδιοτελείς στόχους, κανένας δεν τον χρηματοδοτεί και κανένας δεν τον σπονσοράρει. Συμμαχώ λοιπόν μαζί του αναγνωρίζοντας αυτές τις αξίες και σας ζητώ να μας στηρίξετε.

https://fouit.gr/2019/02/23/%ce%bf%ce%b9-12-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85/

11 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

 

 

Back to top button