ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Νοσηλευτική Διημερίδα στην Καστοριά (φωτογραφίες – βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διοργανώθηκε από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Καστοριάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα  και τον Δήμο Καστοριάς, καθώς και όλων των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, στις 29 & 30 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT.

Την διημερίδα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 700 άτομα από όλη την Ελλάδα και την Καστοριά, ενώ συμμετείχαν 56 άτομα ως εισηγητές και διενεργήθηκαν συνολικά 3 κλινικά φροντιστήρια.

Όπως ανέφερε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αντωνιάδης Βασίλειος στον χαιρετισμό του, η εν λόγω εκδήλωση αποσκοπούσε στον προβληματισμό, την περεταίρω επιμόρφωση, εμβάθυνση και εξειδίκευση της νοσηλευτικής εμπειρίας και γνώσης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Δ/νση της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, την οργανωτική & επιστημονική επιτροπή της Διημερίδας αυτής, στους εισηγητές των εργασιών, καθώς και στον Αντιπεριφεριεάρχη κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο και τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Αγγελή Ανέστη, οι οποίοι συνέβαλλαν στην από κοινού επιτυχημένη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια επίσης, στους εκπαιδευτές και διοργανωτές των κλινικών φροντιστηρίων κ. Ιωάννου Κων/νο, κ. Φερδή Ελένη, κ. Θεολογίδου Ειρήνη  και στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους χορηγούς, ξενοδοχείο LIMNAION RESORT, την εταιρία Δίτσιου Ναούμ “DTS”, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας»,  το Studio TRASIAS, τον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Καστοριάς, την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, τον κ. Τσέλιο Κων/νο και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας!

Εκ της Διοικήσεως του Νοσοκομείου

https://www.youtube.com/watch?v=MxriHhh-Cn4

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η “3η Νοσηλευτική Διημερίδα” στην Καστοριά (φωτογραφίες – βίντεο)

 

 

Back to top button