ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

ΣΕΓ: Σταθερό το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών της  FEA 2019 (σειρά φωτογραφιών)

Σε καλύτερο επίπεδο συγκριτικά με τις άλλες κλαδικές εκθέσεις του έτους κινήθηκε η Fur Excellence in Athens – Fashion, Fur & Style 2019 στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε το σταθερό ενδιαφέρον των εμπορικών της επισκεπτών για τα προϊόντα γούνας, προσδίδοντας αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου.

Πραγματοποιήθηκαν παραγγελίες και εμπορικές συναλλαγές οι οποίες ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες δεδομένων των συνθηκών, καθώς κινήθηκαν σύμφωνα με τις προσδοκίες τους.

Πρωτοστατώντας στον τρόπο παρουσίασης της εκθεσιακής εκδήλωσης της FEA η Διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών επέλεξε τα περίπτερα να έχουν την ίδια μορφή τονίζοντας έτσι το πνεύμα ομαδικότητας των επιχειρήσεων που συμμετείχαν.  Ιδιαίτερη πινελιά στην εκδήλωση ήταν η συνεχής ζωντανή πασαρέλα που γινόταν κατά μήκος του κεντρικού διαδρόμου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα προϊόντα όλων των εταιρειών παρουσιαζόταν στους επισκέπτες με τη μορφή Tableu vivant.  Παράλληλα πραγματοποιούνταν σεμινάριο για νέους σχεδιαστές.

Την εκθεσιακή αυτήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καστοριάς, κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία, η βουλευτής της ΝΔ του νομού Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρία καθώς και άλλοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.                         

Με εκτίμηση

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος                           Κουτσουλιώτας Μηνάς

 

 

 

Back to top button