ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Βραβεία και διακρίσεις για τη Σχολή Χορού Αναστασίας Δεληγιάννη στον εθνικό διαγωνισμό Dance Arts Competition (φωτο)

Το “εισητήριο” για τον παγκόσμιο διαγωνισμό στην Φρανκφούρτη πήρε η Βάλια ΛαφαζάνηΜε τις αποσκευές τους γεμάτα  βραβεία και διακρίσεις  γύρισαν  από τον εθνικό  διαγωνισμό χορού Dance Arts Competition που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά, τα παιδιά της Σχολή Χορού της  Αναστασίας Δεληγιάννη

Της Θεοδώρας Κωτσοπούλου

Γέμισαν οι καρδιές μας  από όμορφες και μοναδικές  εμπειρίες

H σχολή χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη είχε την τιμή να συμμετέχει για ακόμα μια φορά, το διήμερο 23-24 Μαρτίου 2019 στον  εθνικό διαγωνισμό χορού Dance Arts Competition που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά.
9 μαθήτριες της σχολής απέσπασαν βραβεία και μια υποτροφία.
Πιο συγκεκριμένα::
Κατηγορία 13-15 σόλο μπαλέτο:
Λαφαζάνη Βάλια 2η θέση ασημένιο μετάλλιο και υποτροφία για να εκπροσωπήσει την σχολή στον παγκόσμιο διαγωνισμό στην Φρανκφούρτη!
Σάκλι Κλάρα 4ο βραβείο έπαινος!
Κατηγορία 10-12 σόλο μπαλέτο:
Γακοπούλου Κατερίνα ασημένιο μετάλλιο
Θεοδωρίδου Ιωάννα χάλκινο μετάλλιο
Δρουγούτη Ελένη χάλκινο μετάλλιο
Τάσιου Ιωάννα μετάλλιο συμμετοχής
Κατηγορία σόλο Μπαλέτο 7-9:
Σιδέρη Κωνσταντίνα χάλκινο μετάλλιο,
Δρουγούτη Ευαγγελία χάλκινο μετάλλιο,
Χάτσιου Ελένη χάλκινο μετάλλιο
Κατηγορία Σύγχρονο σόλο 14-17:
Σάκλι Κλάρα 4ο βραβείο Έπαινος

Ανεβήκαμε ένα ακόμα σκαλοπάτι

Την ικανοποίηση  της εξέφρασε για τις αμέτρητες επιτυχίες της σχολής που φυσικά κερδήθηκαν  μετά από μεγάλη προσπάθεια και  αγώνα η Ιδιοκτήτρια της ιδιοκτήτρια της σχολής κ Αναστασία Δεληγιάννη « Είμαι για ακόμα μια φορά περήφανη για τα παιδια,ανεβήκαμε ένα ακόμα σκαλοπάτι γυρίζοντας πίσω με τις καρδιές μας γεμάτες από όμορφες εμπειρίες!!!», δήλωσε η κ Δεληγιάννη, ευχαριστώντας  παράλληλα  όλα τα παιδιά για την υπέροχη προσπάθεια τους καθώς και τους γονείς για την στήριξη και την υπομονή τους!!
Δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει  την διοργάνωση του Dance Arts Competition,Κ. Σουλιώτη Αγγελική και Κ.Αλεξανδρο Χατζιάρα και την κριτική επιτροπη,Αλίκη Καζούρη,Kelly Karachalia,Αγγελο Χατζή και Αγάπιο Αγαπιάδη!!
Ομάδα απίστευτης πειθαρχίας, ένας θαυμαστός κόσμος που ανταγωνίζεται το χτες και προκαλεί το αύριο, είναι με λίγα λόγια η ομάδα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη.
«Θεωρώ ότι αυτό που έγινε στο εθνικό διαγωνισμό χορού Dance Arts Competition ήταν κάτι μαγικό, διότι τέτοιες εκδηλώσεις δε διοργανώνονται εύκολα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε» δήλωσε  η κ. Δεληγιάννη και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να τις πραγματοποιούν, γιατί για την ίδια, προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και ιδιαιτέρα τα παιδιά που προσπαθούν μέσα από τέτοιες δραστηριότητες να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και το συγκλονιστικό

 kastoria365.gr

 

 

Back to top button