Καστοριά

Καστοριά: Έξι συλλήψεις στην Καστοριά σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις (φωτο)

Συνελήφθη σήμερα Τρίτη 2-4-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 50χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα δύο (2) παράτυπων μεταναστών.
Ειδικότερα, ο 50χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο (2) παράτυπους μετανάστες, ηλικίας 51 και 53 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των προαναφερόμενων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 51χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς και το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων είκοσι (1.420) ευρώ, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και τέσσερα (4) κάρτες SIM.
Οι συλληφθέντες, μαζί με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε, θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

  • Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 1-4-2019 στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών, για παραβίαση Δικαστικής Απόφασης.
  • Τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 1–2019 σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 27 ετών, για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

 

 

Back to top button