ΑθλητικάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΠρόσωπα

Συνέντευξη ψυχής του Δημήτρη Κοντονίνα για αθλητισμό και μεταμόσχευση (βίντεο)

Ο Καστοριανός πρωταθλητής της ποδηλασίας (νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων) Δημήτρης Κοντονίνας μιλάει για τις επιτυχίες του, τα σχέδια του αλλά και για την περιπέτεια υγείας,  καθώς και για τη δωρεά οργάνων, στον Γιώργο Κατσίκα στην εκπομπή «Ματιές στα Σπορ» στον FLASH.

Την πρώτη φορά που έκανε μεταμόσχευση, η μητέρα του χωρίς καν να το σκεφτεί του έδωσε το νεφρό της, το οποίο δυστυχώς ο οργανισμός του δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Λίγα χρόνια αργότερα ένα παιδί από την Κύπρο χάθηκε άδικα, ωστόσο χάρισε ζωή στον Δημήτρη και σε άλλους ανθρώπους, καθώς οι γονείς του αποφάσισαν να προβούν σε δωρεά των οργάνων του.
Ο Πρωταθλητής έχει συμμετάσχει και σε πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες φορώντας το εθνόσημο.
Στο δεύτερο μέρος στο στούντιο ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ.Λάζαρος Σαββίδης μιλάει για το μπάσκετ της Δυτικής γενικά, διοργανώσεις, πρωταθλήματα Δυτικής Μακεδονίας, ,αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.
Στο τρίτο μέρος γκολ και θέαμα από τα τοπικά πρωταθλήματα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κοζάνης κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη.
 Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο Γιώργος Κατσίκας,  την ένδυση  του οποίου επιμελείται,  ο Γιώργος Καζαντζίδης.

 

 

Back to top button