Καστοριά

Έπιπλο Κύρου: Στη μαγική χώρα ενός παιδικού δωματίου!

Ένα παιδί δεν κοιμάται ποτέ απλά σε ένα κρεβάτι. 

 Φωτίζει με το φακό του χάρτες που κρύβουν θησαυρούς, καταστρώνει σχέδια, μετράει τα άστρα, κλείνει τα μάτια και μεταφέρεται σε άγνωστες χώρες, όπου κατατροπώνει μάγισσες και πειρατές, μα μόλις τα ανοίγει χαιρετάει πρώτο το φανταστικό του φίλο και ετοιμάζονται μαζί για το σχολείο.

Ένα παιδί κοιμάται σε ένα φανταστικό κόσμο φαντασίας, γι’ αυτό εμείς στην έπιπλο Κύρου σχεδιάζουμε το κρεβάτι του με δημιουργικότητα και με ποιοτικά υλικά, που αντέχουν τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στο χρόνο.

Κάθε παιδί κρύβει μία εσάρπα του Σούπερμαν στη ντουλάπα του.

Τα παιδικά ρούχα έχουν μαγικές δυνατότητες, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αντέχουν σε μάχες, ατρόμητες προκλήσεις, πεσίματα και άλματα. Έχουν χρώματα που γίνονται ένα με τη φύση και είναι φτιαγμένα από σούπερ υλικά που τους κάνουν να πετάνε.

Τα ρούχα των παιδιών ντύνουν τους πιο φανταστικούς ήρωες. Εμείς στην έπιπλο Κύρου το ξέρουμε καλά αυτό, γι’ αυτό φτιάχνουμε ντουλάπες που γίνονται οι πιο ανθεκτικές μυστικές κατοικίες τους.

 Ποτέ ένα παιδί δεν μελετάει απλά γεωγραφία στο γραφείο του. Ούτε έχει απλά ένα άτλαντα στη βιβλιοθήκη του.

Χρωματίζει ποτάμια και τα περνά, υψώνει βουνά και τα σκαρφαλώνει, βαφτίζει νέες χώρες και τις κυβερνά, δημιουργεί λίμνες και βυθίζει τέρατα στα αχανή βάθη τους. Το ταξίδι ξεπερνά τα χιλιόμετρα της φαντασίας και ο κόσμος γίνεται απέραντα άπειρος και ταυτόχρονα τόσο δα μικρός, για να τον διασχίσει μέχρι τα πέρατα.

Οι σημειώσεις και οι ζωγραφιές γίνονται γράμματα και σχέδια που χορεύουν στον αέρα, γι’ αυτό εμείς στην έπιπλο Κύρου δημιουργούμε με ύφος ονειροπόλου γραφεία και βιβλιοθήκες, μοναδικά πρωτότυπα έπιπλα, που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να ταξιδέψουν με τη χρωματιστή σκέψη ενός παιδιού.

Στη δημιουργική χώρα του blog της έπιπλο Κύρου, μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας μαζί σας. Αν σας ταξίδεψε το άρθρο μας, μοιραστείτε το και εσείς με τους φίλους σας.

Δείτε περισσότερα στο kyrou.net

Έπιπλο Κύρου

4 χλμ. Καστοριάς – Βιτσίου | Περιοχή ΧΛΟΗ

τηλ.  24670 27860

[email protected]

https://www.facebook.com/kyroufurniture/

Back to top button