ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ένα βίντεο για τον Βαγγέλη από την Kastoria Outdoors

Ο Βαγγέλης εκτός των άλλων βραβεύτηκε ως επιτυχών της “Σχολής Canoe/Kayak 2018”!
Ο Βαγγέλης αναφέρθηκε και προσήλθε ως αθλητής με διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού. Αυτό αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για εμάς, την οποία και αποδεχτήκαμε με μεγάλη λαχτάρα!
Τελικά η πίστη μας πως θα τα κατάφερνε επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Φυσικό και επόμενο λοιπόν ήταν η βράβευσή του να αποτελεί σημαντικότατη και άκρως συγκινητική στιγμή για εμάς καθώς και για όλους τους παρευρισκομένους!
Γι΄αυτό και αποφασίσαμε να μοιραστούμε το παρακάτω βίντεο μέσω των social media, θέλοντας να δείξουμε και να αναδείξουμε τις δυνατότητες των ατόμων με διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού.
Φυσικά το βίντεο δημιουργήθηκε και προβάλλεται, κατόπιν γονικής άδειας. Πρόκειται για δύο γονείς οι οποίοι ανήκουν στους πιο ισορροπημένους και ακομπλεξάριστους ανθρώπους που αποδέχονται την πάθηση του παιδιού τους χωρίς να την κρύβουν κάτω από το σεντόνι… Αυτό από μόνο του είναι η καλύτερη βάση για μία σωστή και εποικοδομητική βοήθεια στο παιδί. Τους αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει με το παιδί τους!
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε επίσης τον μαθητή της “Σχολής Canoe/Kayak 2018” της Kastoria Outdoors Φίλιππο Γαβριήλ, του οποίου ο ρόλος εντός της σχολής ήταν διπλός. Εκτός από μαθητής, είχε και τον ρόλο του βοηθού προπονητή. Ο ρόλος του αυτός ήταν άκρως αναγκαίος και καθοριστικός για την εξέλιξη του Βαγγέλη στο άθλημα και η βοήθειά του αμέριστη στον προπονητή κ. Γιώργο Πισμίρη!
Το μεγαλύτερο μπράβο όμως ανήκει στον Βαγγέλη για την πραγματικά τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να φτάσει στο σημείο να εξελιχθεί πέρα του αναμενομένου, σε σημείο μάλιστα που εξέπληξε και εμάς τους ίδιους!
Απολαύστε το βίντεο και διαπιστώστε την εξέλιξη του Βαγγέλη στο άθλημα του kayak, μέσα από ένα εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα!

https://www.youtube.com/watch?v=-wzUdoVhBgg

 

 

Back to top button