Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Αποστολή Καστοριανών επιχειρηματιών στην Κορυτσά (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Επιχειρηματική αποστολή στην γειτονική μας Κορυτσά πραγματοποίησε το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Καστοριάς

Αποστολή: Δώρα Κωτσοπούλου

Σκοπός της αποστολής ήταν η επικοινωνία και  συνεργασία  των δυο πόλεων με στόχο τον τουρισμό και τις εμπορικές επιχειρήσεις .Άλλωστε όπως επισήμανε ο  πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς κ Χαράλαμπος Κραταγλίδης , οι επιχειρηματικοί δρόμοι έχουν κοινή πορεία.

Οι Αλβανοί και οι Έλληνες ομογενείς επιχειρηματίες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα τους πρότεινε και τους παρουσίασε ο κ. Καραταγλίδης. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καστοριά.

Ο δικός μας ρόλος ως Επιμελητήριο, είναι να ανοίγουμε δρόμους. Τους δρόμους θα τους περπατήσουν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, θεωρώ πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές συνεργασίες», δήλωσε ο  κ. Καραταγλίδης μετά τη συνάντηση.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν επίσης η  Γενική Πρόξενος στην Κορυτσά Μαγδαληνή Νικολάου  η Σύμβουλος της Εταιρίας Unece Μαριέλλα Στεφανλάρη και Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κορυτσάς Μιμόζα Γκούτσο.

Αξίζει να αναφερθει ότι σημαντικο βήμα για  την προώθηση του τουριστικού και επιχειρηματικού προϊόντος που λέγεται “Καστοριά”, αποτελεί η ιστοσελίδα www.digitalkastoria.gr. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα επιχειρήσεις της περιοχής που αφορούν στον τουρισμό, στην εστίαση, στη διασκέδαση και στην επιχειρηματικότητα εντάχθηκαν σε αυτόν τον πολύ χρήσιμο ηλεκτρονικό οδηγό.

kastoria365.gr

Back to top button