Καστοριά

Η Άννα Πετσάλνικου κι ο διευθυντής του σχολείου Μαυροχωρίου για τους βανδαλισμούς (ρεπορτάζ)

Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα των καταστροφών στο Δημοτικό Σχολείο Μαυροχωρίου και στο πλοίο «ΟΛΥΜΠΙΑ» ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μαυροχωρίου, κ. Παπασταύρος μιλώντας στον Antennes 93.6 τόνισε ότι ήταν η πιο δυσάρεστη εμπειρία του, αφού το συγκεκριμένο σχολείο αποτελεί κόσμημα για όλο τον νομό και πως με τις καταστροφές και τα σπασίματα που έχει ξεκινήσει μία παρέα παιδιών από το καλοκαίρι του 2018 έχει δημιουργηθεί μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση, πάνω στην οποία πρέπει να σκύψουμε όλοι μας.

Ο κ. Παπασταύρος τόνισε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς των παιδιών και άλλοι δήλωσαν έτοιμοι να μιλήσουν στα παιδιά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι δεν παίρνουν πολύ σοβαρά την υπόθεση αυτή.

Για το θέμα έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία που περιπολεί στην περιοχή. Από πλευράς Δημοτικής Αρχής η κα. Πετσάλνικου που κατάγεται και από το χωριό μιλώντας επίσης στον Antennes 93.6 δήλωσε ότι όλα όσα συνέβησαν τόσο στο Δημοτικό Σχολείο, όσο και στο πλοίο «ΟΛΥΜΠΙΑ» δεν τιμούν κανέναν και πως τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι και δική τους περιουσία και πρέπει να την διαφυλάττουν, όχι να την καταστρέφουν.

«Αν το πρόβλημα δε λυθεί» συνέχισε η κα. Πετσάλνικου «θα αναγκαστούμε να πάρουμε περισσότερα μέτρα».

antennes.gr  

 

 

 

Back to top button