ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Παναγιώτης Τσάκος: Ένας εφοπλιστής στα νερά του Γράμμου

Μία επένδυση που είχε κολλήσει για πάνω από 10 χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας φαίνεται να παίρνει μπροστά χάρη στο όνομα αλλά και την επιθυμία του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου να βοηθήσει την ακριτική περιοχή του Γράμμου.

Ο Χιώτης εφοπλιστής έχοντας από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου την έγκριση του Δ.Σ. του Δήμου Νεστορίου για την επένδυση που σχεδιάζει για τις φυσικές πηγές «Kεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι» στο Πευκόφυτο προχώρησε στην σύσταση της εταιρείας «Nερά Πηγών Γράμμου AE».
Σύμφωνα με ενημέρωση προς το ΓΕΜΗ πριν από μερικές εβδομάδες προχώρησε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στοιχείο που δείχνει ότι ξεκινάει η υλοποίηση της επένδυσης. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του επιχειρηματία σε τοπικούς παράγοντες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επένδυσης θα δημιουργηθούν 50 θέσεις εργασίας στην περιοχή.
Η ορεινή περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου είναι ένας χώρος ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα της εμφιάλωσης νερού. Πέρα από τα Ξυνά Νερά Φλωρίνης αλλά και τις κορυφαίες πλέον στον κλάδο Χήτος ΑΒΕΕ (Ζαγόρι) και την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (Βίκος) στην αγορά έχει εισέλθει και η Eurowaterland (Πηγές Κωστηλάτας).

Η πολυπόθητη ανάπτυξη στην Καστοριά ξεκινάει από το Πευκόφυτο (ρεπορτάζ)

Το εργοστάσιο του εφοπλιστή «Καπετάν» Τσάκου στον Γράμμο (αναλυτικό ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

 

 

Back to top button