ΑθλητικάΚαστοριά

Με το… δεξί ο ΓΠΟ Καστοριάς στο Κύπελλο – Πρόκριση θρίλερ στα πέναλτι στη Δράμα (ρεπορτάζ)

Ιδανικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον θεσμό του κυπέλλου οι κορασίδες του ΓΠΟ Καστοριάς, οι οποίες μετά από εξαιρετική εμφάνιση, κατάφεραν και πήραν με δραματικό τρόπο τη νίκη-πρόκριση, επικρατώντας στην Δράμα της τοπικής Δόξας  διαδικασία των πέναλτι με σκορ 2-4.

Το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Αδριανής Δράμας, ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.
Τα μικρά κορίτσια της  Καστοριάς, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το α’ ημίχρονο, κατάφεραν στην επανάληψη (72’) να ισοφαρίσουν σε 1-1 με γκολ της Κυριζάκη, σκορ με το οποίο και έληξε ο αγώνας. Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία της παράτασης, όπου και εκεί παρέμεινε αναλλοίωτο για να ακολουθήσει η… ρώσικη ρουλέτα.
Στην άχαρη, λοιπόν, διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα της Καστοριάς ήταν πιο εύστοχη επικρατώντας με τελικό σκορ 2-4, νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα με το τελευταίο και καθοριστικό εύστοχο πέναλτι.
Στα πέναλτι ευστόχησαν η Σιδοπούλου, η Τσιούκρα, η Μάρκου και η Μουρτσέκα, ενώ η τερματοφύλακας Δημητριάδου εξουδετέρωσε και ένα πέναλτι.
ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Δημητριάδου, Σιδοπούλου, Γκάνα, Κωστάρα, Σιαραφέρα, Μουρτσέκα, Μάρκου, Παπαδηλέρη, Κυριζάκη, Τσιούκρα, Κωνσταντινίδου (Παστρωμά, Αποστολίδου, Βέλλιου)

Επόμενος αντίπαλος στον β΄ γύρο του θεσμού η Ξάνθη εντός έδρας

 

Back to top button