ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Βασίλης Παμπουκίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (βιογραφικό)

Γιατί με την Γεωργία

Γιατί ακριβώς είναι η ‘Γεωργία’, απλή, προσιτή, οικία και ταπεινή. Ένας άνθρωπος που μόλις συζητήσεις μαζί του έχεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις χρόνια.

Γιατί η Γεωργία Ζεμπιλιάδου  ξέρει που πρέπει να πάμε, πως να πάμε , τι να ζητήσουμε  και κυρίως πως να πάρουμε τους αναπτυξιακούς  πόρους  που χρειάζεται  τόσο επιτακτικά και  απεγνωσμένα η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Γιατί είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση , με τις κατάλληλες γνώσεις και κυρίως την θέληση και τη διάθεση , χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και “αναζητήσεις” να πάει  τον τόπο μπροστά.

Γιατί δεν αντέχει άλλο ο τόπος  μας να ‘ αιμορραγεί’  από νέο ανθρώπινο δυναμικό. Γιατί θα πρέπει να βρεθούν  τα κονδύλια και η αναπτυξιακή στρατηγική  ώστε αυτοί που έμειναν να δουλέψουν και για αυτούς που έφυγαν  να δημιουργηθούν  οι κατάλληλες συνθήκες  να επιστρέψουν.

Γιατί ο πρωτογενής τομέας  χρειάζεται οργάνωση και εξωστρέφεια  και ξέρει πώς να το μεθοδεύσει και να το πετύχει.

Γιατί ξέρει πώς να εκμεταλλευτούμε τους φυσικούς πόρους και την φυσική ομορφιά και τα χρώματα της Δ. Μακεδονίας.

Γιατί πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να πετύχουμε περισσότερα.

Γιατί πρέπει επιτέλους να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας  και να βγούμε από την ανασφάλεια και την εσωστρέφεια στην οποία έχουμε περιέλθει.

Είναι πολλά τα γιατί…. Το κυριότερο όμως είναι……. Γιατί μπορεί!!!

ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος Ορεστικό. Είμαι παντρεμένος με την Βερόνικα Αποστόλου και έχουμε μία μικρή κόρη. Αποφοίτησα από το ΑΠΘ του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Υπηρέτησα ως Έφεδρος Αξιωματικός πεζικού και αυτή τη στιγμή κατέχω το βαθμό του Υπολοχαγού.

Δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού και συγκεκριμένα στον τομέα της εστίασης σε Πλαταμώνα Πιερίας και Χαλκιδική με μεγάλη επιτυχία εως το 2012. Ταυτόχρονα το 2002 διορίστηκα ως εκπαιδευτικός , με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ, στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου υπηρετώ έως σήμερα. Διετέλεσα  αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου ‘ Παναργειακός’ και μέλος του Δ.Σ Φιλαθλητικού , ενώ είμαι ενεργός αθλητής σε αγώνες δρόμου ασφάλτου.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2007 στον Δήμο Αργους Ορεστικού όπου και εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος έως σήμερα.

Διετέλεσα : 2007-2011 Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Άργους Ορεστικού και του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Μέλος της πολιτιστικής Άργους Ορεστικού και υπεύθυνος αθλητικού  προγραμματισμού.

2011-2014: Μέλος πολλών επιτροπών και Αντιπρόεδρος θεμάτων “ Ποιότητα Ζωής του δήμου”.

2014-2019: Υπεύθυνος θεμάτων “Οικονομικής Επιτροπης Ελέγχου και διαχείρισης οικονομικών”.

 

 

Back to top button