Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσεις

2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας – Ποιοι Καστοριανοί μαθητές διακρίθηκαν

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας που φιλοξενήθηκε στην “Κοβεντάρειο” Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, καθώς ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης είχε αναλάβει φέτος τη διοργάνωσή του. Να θυμήσουμε ότι ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός είχε γίνει στην πόλη μας, την Καστοριά πέρυσι από τον αντίστοιχο Σύνδεσμο Φιλολόγων Καστοριάς.
Ανάμεσα στους 10 πρώτους διακριθέντες μαθητές – μεταξύ 30- ξεχώρισαν 2 Καστοριανοί μαθητές, ο Κωνσταντίνος Παγουνόπουλος του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς που κατέλαβε την 4η θέση και η Αδαμοπούλου Βασιλική του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς που κατέλαβε την 6η θέση. Η διαφορά μεταξύ των μαθητών ήταν πολύ μικρή.
Αξίζουν συγχαρητήρια, όμως, σε όλους τους μαθητές – και τους 30 που συμμετείχαν στον διαγωνισμό , καθώς μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και σεβασμού απέδειξαν και το ήθος τους και τις γνώσεις τους.
Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης για τη θερμή φιλοξενία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 3ο Διαγωνισμό, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα διεξαχθεί στη Φλώρινα. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους φιλολόγους που έχουν στηρίξει τον θεσμό αυτό που έχει ως στόχο την προαγωγή της ελληνικής γλώσσας μέσα από έναν παιγνιώδη τρόπο.
Από Ελένη Τσιπλάκη

Καστοριά: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 7ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας (οι νικητές)

Καστοριά: 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας (φωτορεπορτάζ – αποτελέσματα)

 

 

Back to top button