Τη βιομηχανία “Αφοί Χαΐτογλου” επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου


Τη Βιομηχανία Τροφίμων Αφοί Χαΐτογλου, γνωστή για τα εξαιρετικά προϊόντα της και κυρίως για τον Μακεδονικό Χαλβά επισκέφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Μαρία Αντωνίου

Η κ. Αντωνίου δήλωσε για την επίσκεψη: Όπως είπε ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την προστασία των μακεδονικών προϊόντων από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, θα υπερασπιστούμε και θα στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς με ένα συγκροτημένο σχέδιο για να μπορούν τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα να μην κινδυνεύουν από τα προϊόντα του βόρειου γείτονά μας.
Και όλα αυτά θα τα κάνουμε με συνέπεια, με πίστη ότι έχουμε την Ιστορία με το μέρος μας και θα τα κάνουμε διότι εμείς έχουμε συναίσθηση της Ιστορίας μας. Έχουμε συναίσθηση των ιστορικών ευαισθησιών που τόσο έντονες είναι εδώ στην Μακεδονία. 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.