ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας από τον ΝΟΚ για τον μικρό Νικόλα

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς με την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς διοργανώνει τους καθιερωμένους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 9:00 π.μ., στη νότια παραλία, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές με τους συνοδούς προπονητές, από 10 ναυταθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας.

Θα συμμετέχουν σχεδόν όλα τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και αθλητές από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, καθώς και από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο που εδρεύει στον Πειραιά. Η προσέλευση Ομίλων από τόσο μακρυά, αποδεικνύει τη σημαντικότητα των αγώνων που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, οι οποίοι θεωρούνται από την κωπηλατική κοινότητα ως οι ποιοτικότεροι και αρτιότεροι οργανωτικά διασυλλογικοί αγώνες στην Ελλάδα. Ο κωπηλατικός στίβος του ΔΗ.ΝΑ.Κ. στον οποίο προπονείται χρόνια τώρα η Εθνική ομάδα κωπηλασίας της χώρας μας, αλλά και πρόσφατα της Ρωσίας, σε συνδυασμό με τη διοργάνωση αγωνισμάτων των 2000 μέτρων που είναι και η επίσημη αγωνιστική απόσταση για την κωπηλασία, που μόνο στο συγκεκριμένο στίβο διοργανώνονται, αποδεικνύουν τη σπουδαιότητα των αγώνων αυτών. Λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων/Νεανίδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δοκιμές πριν τους κρίσιμους προαναφερθέντες αγώνες.

Στους αγώνες θα αγωνιστούν αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, σε μια γιορτή του αθλητισμού, που όπως πάντα καταφέρνει να διοργανώνει με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία όπως κάθε χρόνο, στέκεται αρωγός της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλει ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για την τόνωση του αθλητισμού της πόλης, αλλά και του σημαντικότατου σκέλους του αθλητικού τουρισμού.

Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΗ.ΝΑ.Κ. περίπου στις 14:00 μ.μ. Στο ΔΗ.ΝΑ.Κ. θα πραγματοποιούνται και οι καθιερωμένες πλέον παράλληλες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών και του αθλήματος της κωπηλασίας, μπορούν να προσέρχονται από τις πρωινές ώρες μέχρι και αργά το μεσημέρι που θα λήξουν οι αγώνες, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ομίλου, να στηρίξουν την προσπάθεια όλων των αθλητών και να χαρίσουν το θερμό τους χειροκρότημα την ώρα των απονομών.

Θα υπάρχει κουμπαράς σε εμφανή σημείο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την θεραπεία του Νικόλα μας. Η συμμετοχή και βοήθεια όλων κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Back to top button