ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με αλλαγές και ανοδική πορεία η φετινή Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς (βίντεο)

Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου ¨Προφήτης Ηλίας” Απόστολος Τσούκας δίνει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες στη Γιάννα Λούσιου στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ1

”Μεγάλο το ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, δε θα κάνουμε εγκαίνια” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσούκας

 

 

One Comment

  1. Θα σταθώ στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης του προέδρου και θα συμφωνήσω πλήρως μαζί του.

    Οι γουνοποιοί και όσοι κινούνται επαγγελματικά γύρω από αυτόν τον κλάδο, έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δικές τους αγωνίες για το μέλλον, και οι τετραήμερη έκθεση γούνας είναι ένα κομβικό σημείο για την επόμενη χρονιά.
    Η συμμετοχή σε αυτή την έκθεση προυποθέτει κόστος, κατασκευή περιπτέρου, πολυδάπανη προετοιμασία με καινούργια collection, προσκλήσεις σε παλιούς και πιθανούς νέους πελάτες και αφού ετοιμαστούν όλα στην εντέλεια, μετά αρχίζει η αγωνία του κάθε εκθέτη για καινούργιες επαγγελματικές γνωριμίες, για παραγγελίες και επιτυχία στη δουλειά του.

    Όταν την πρώτη μέρα χάνεται πολύτιμος χρόνος με εγκαίνια και ομιλίες πολιτικών στην είσοδο της έκθεσης και αμέσως μετά με επισκέψεις στα περίπτερα, και τις υπόλοιπες τρεις μέρες με συνεχή “πασαρέλα” η φωτογραφήσεις πολιτικών και κάθε λογής υποψηφίων, τότε η έκθεση γούνας χάνει τη σημασία της και δημιουργεί νευρικότητα στους εκθέτες και στους επισκέπτες.
    Σε καμία άλλη έκθεση στον κόσμο δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει εδώ και οι εκθέτες αφοσιώνονται απερίσπαστοι στη δουλειά τους.

    Πολύ σωστά λοιπόν ο πρόεδρος του συνδέσμου παρακάλεσε ευγενικά τους κάθε λογής πολιτικούς η υποψηφίους να σεβαστούν τις αγωνίες των εκθετών και να αν θέλουν, να έρθουν μόνο την τελευταία μέρα, που η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Back to top button