ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

«Τελευταία ευκαιρία»: Ο Αλέξανδρος Ταμήλιας για δήμαρχος Καστοριάς (βιογραφικό)

Αγαπητές Συνδημότισσες – Αγαπητοί Συνδημότες,

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα λάβουν χώρα τον Μάιο του 2019, ως επικεφαλής του συνδυασμού «τελευταία ευκαιρία».

Ο Δήμος Καστοριάς καλείται να αντιμετωπίσει σύνθετα προβλήματα και να προσφέρει λύσεις ανάπτυξης, βελτίωσης της καθημερινότητας και στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μία περίοδο όπου η χώρα διανύει τον ένατο χρόνο μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, αλλά και μιας κρίσης αξιών. Είναι ακριβώς αυτή η κρίση αξιών η οποία σε συνδυασμό με τις αντικειμενικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, έχει στερήσει από τους Καστοριανούς την αισιοδοξία, την πίστη ότι η ιδιαίτερη πατρίδα τους μπορεί να κρατήσει εδώ τα παιδιά της προσφέροντας δυνατότητες εξέλιξης.

Ως γονέας δύο παιδιών που επιθυμούν ένα μέλλον φωτεινό στον τόπο τους, ως εκπαιδευτικός  που αφουγκράζεται καθημερινά την ανησυχία και την αγωνία της Καστοριανής οικογένειας, αναλαμβάνω επικεφαλής μιας ομάδας πολιτών οι οποίοι αισθάνονται ότι η αποχή από τα κοινά δεν μπορεί πλέον να είναι επιλογή. Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, η συμμετοχή είναι μονόδρομος. Στον συνδυασμό μας, πιστεύουμε ότι η συμμετοχή αυτή δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με την αιρετή εκπροσώπηση αλλά είναι ευρύτερη και ξεκινά από την προσωπική στάση της καθεμίας και του καθένα από εμάς απέναντι στα θέματα του Δήμου.

Για εμάς, προϋπόθεση της επιτυχίας είναι η αξιοποίηση του συνολικού δυναμικού του ανθρώπινου κεφαλαίου της περιοχής μας. Δεν έχουμε μαγικά ραβδιά και δεν πιστεύουμε σε αυτά. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ενεργούς πολίτες, από προσωπικότητες που στην καθημερινή τους πρακτική δεν περιμένουν έτοιμες λύσεις αλλά τις σχεδιάζουν και τις υλοποιούν συνεργαζόμενοι.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε το Σχέδιό μας για τον Δήμο Καστοριάς. Ζητούμε τη στήριξή σας προκειμένου να μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε με μεράκι, πίστη και μεθοδικότητα για τον τόπο που αγαπάμε.

e-mail: [email protected]

facebook:  https://www.facebook.com/teleftaiaefkairia/

Ιστοσελίδα: https://teleftaiaefkairia.wixsite.com/kastoria

“τελευταία ευκαιρία”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Γ. ΤΑΜΗΛΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Φλώρινα το 1971 και ζω στην Καστοριά από το 1974. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ (Θεσ/νικη) και κάτοχος παιδαγωγικού πτυχίου (βαθμός κτήσης: 8,7). Έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με τίτλο «Εκπαίδευση Ενηλίκων» (βαθμός κτήσης: 8,64) και από το Διιδρυματικό Πρόγραμμα (τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Καστοριάς – τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς) με την ειδίκευση «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων» (Βαθμός κτήσης: 9,8). Σύντομα θα ξεκινήσω τη διδακτορική μου διατριβή με θέμα τη δημιουργία «Έξυπνων» Εφαρμογών και την Επαυξημένη Πραγματικότητα. Κατέχω πτυχίο Αγγλικών. Ασκώ το λειτούργημα του εκπαιδευτικού από τη θέση του Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ Καστοριάς. Έχω εργασθεί ως εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Καστοριάς (2002-2009,2017-2018) και ως επιμορφωτής σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Έχω παρουσία σε ελληνικά αλλά και διεθνή συνέδρια με στόχευση στην έρευνα και την καινοτομία. Είμαι συντονιστής σε αρκετά ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν ως στόχο τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών που συνδυάζουν το γνωστικό αντικείμενο με το κοινωνικό όφελος

Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλέξανδρου Ταμήλια (βιογραφικά)

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Ταμήλιας (φωτογραφίες – βιογραφικά)

 

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Ταμήλιας φτάνοντας συνολικά τους 30 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

 

Η Συμβουλευτική – Επιστημονική Ομάδα του συνδυασμού του Αλέξανδρου Ταμήλια (βιογραφικά)

 

 

One Comment

Back to top button