Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες μαθητές στο “9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας” (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Μαθητές από σχολεία όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο) παρουσίασαν σήμερα τα έργα ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μαθημάτων Πληροφορικής

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ έγινε από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Δυτ. Μακεδονίας (Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 86 Πληροφορικής, 3ης Ενότητας ΠΕ 70 Δασκάλων) και τον Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΔΕ Καστοριάς και με συνδιοργάνωση των τμημάτων ΤΕΙ (Διεθνούς Εμπορίου, Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας, Μηχανικών Η/Υ), της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) και Καστοριάς (Σ.Ε.Π.ΚΑ.) και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Καστοριάς.
Το Φεστιβάλ δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα
Φωτογραφίες: EU-CO

   

Η επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο φεστιβάλ που αμέσως μετά δήλωσε:

Προσκεκλημένη στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Ένας θεσμός, που οργανώνεται για μία ακόμη χρονιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή και τεράστια επιτυχία.Ενθουσιάστηκα από τη διοργάνωση και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. Εντυπωσιάστηκα από τη δημιουργικότητα των παιδιών. Ένιωσα υπερήφανη, γιατί με τέτοιο ανθρώπινο δυναμικό μπορούμε, μέσα από την Παιδεία, την οποία έχουμε πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας, να οδηγήσουμε τον τόπο μας και την πατρίδα μας μπροστά.  Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 Ρομποτική με το Edison – 10ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

 Ομόνοια, η πλατεία μας – 1ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς 

Ρομποτικός βραχίονας για μετακινηση προϊόντων ανακύκλωσης – 1ο Δημοτικό Μουρικίου

 

 

 

 

 

 

Back to top button