ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Το ΓΕΛ Ηρακλείου ήρθε για μια διαφορετική εκδρομή στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας όταν γινόμαστε η αιτία να επισκεφτεί την Καστοριά ένα σχολείο στα πλαίσια της “Περιβαλλοντικής του Εκδρομής” και μας εμπιστεύεται να “τρέξουμε” εμείς ένα από τα προγράμματα που προσφέρουμε για λογαριασμό του! Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό “Πρόγραμμα Συνδυαστικών Δραστηριοτήτων” για λογαριασμό του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου! 

Το πρόγραμμα έλαβε χώρα στην όμορφη Καστοριά με την εγγύηση της Kastoria Outdoors!

Ξεκινήσαμε με μία πεζοπορία, η οποία μας έκανε να ανεβάσουμε σφυγμούς και να θαυμάσουμε την αστείρευτη ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η Καστοριά μας από την κορυφή στον Άγιο Αθανάσιο, όπου φτάσαμε μέσω του μονοπατιού της Αγίας Κυριακής! Στη συνέχεια η διελκυστίνδα, ένα παλιό, απλό, κλασικό αλλά άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι, μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας! Έπειτα, δοκιμάσαμε τις ικανότητές μας στην ακροβασία: μία δραστηριότητα στην οποία εκτός από την αυτοσυγκέντρωση απαιτείται και η ικανότητα της ισορροπίας! Εξακολουθήσαμε με την αποθεωτική τοξοβολία και τον ακοντισμό που μας ταξίδεψαν σε αρχαίους χρόνους και ολοκληρώσαμε με διάφορα ακόμα παιχνίδια διασκέδασης όπως το “Γρήγορο Αμπαλάρισμα”.

Όλες οι δραστηριότητες έλαβαν χώρα στο εσωτερικό βουνό της λίμνης λόγω του αγώνα μας για αναγνώριση της Καστοριάς ως φυσικού πάρκου δραστηριοτήτων και προορισμού απαράμιλλης ομορφιάς!

Συνεχίζουμε πάντα να προσφέρουμε στις καρδιές των επισκεπτών μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπειριών, το οποίο τους καθιστά την Καστοριά αλησμόνητο προορισμό διαμέσου εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, περιπέτειας και αναψυχής στην καστοριανή ύπαιθρο!

Kastoria Outdoors

 

 

 

Back to top button