ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: 2ος ο Κώστας Ισαακίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (φωτο – βίντεο)

Το Σαββατοκύριακο 13-14/4/2019 πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι Κορινθίας το τελευταίο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα για την φετινή αγωνιστική χρονιά. Συμμετείχαν 142 αθλητές-τριες από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν αρκετοί από τους κορυφαίους αθλητές.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε ο Ισαακίδης Κων/νος στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων ο οποίος κατάφερε με συνεχόμενες νίκες να φτάσει στον τελικό. Ο Καστοριανός αθλητής γνώρισε την ήττα από τον αθλητή του Α.Σ. Ποσειδών Λουτρακίου Κιοσέλογλου με σκορ 3-0 στα σετ και έτσι κατέκτησε έτσι την 2η θέση. Ωστόσο για να φτάσει μέχρι τον τελικό κατάφερε με εξαιρετικές εμφανίσεις να κερδίσει το 2ο και το 3ο φαβορί της διοργάνωσης καθώς ο Ισαακίδης ήταν το 4ο φαβορί στην κατηγορία του

Έτσι, ο Ισαακίδης κατέκτησε το πέμπτο φετινό μετάλλιο σε έξι Πανελλήνια Πρωταθλήματα όπου συμμετείχε, δείχνοντας ότι σταθεροποιείτε στους πολύ καλούς αθλητές στην κατηγορία του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο μοναδικός αθλητής στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων από την Βόρεια Ελλάδα όπου συμμετείχε, καθώς οι περισσότεροι αθλητές της κατηγορίας προέρχονταν από την Αθήνα και την Πελοπόννησο κάνοντας το επίπεδο των αγώνων πολύ υψηλό.

Τέλος συγχαρητήρια στους γονείς του Κωνσταντίνου, όπου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πάντα δίπλα του για να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν έτσι ώστε να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του  Κένταυρου Καστοριάς είναι στις 11/5/2019 στην Θεσσαλονίκη με τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων.

 

Back to top button