Σαλιγκάρια γιαχνί

Υλικά συνταγής

  • 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 3-4 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα με ψιλοκομμένο ντοματάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 ποτήρι ζεστό νερό (περίπου)
  • 5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • μισό κιλό κολοκυθάκια μικρά

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Ρίχνετε τη ψιλοκομμένη ντομάτα και σοτάρετε για 5′ ακόμη μαζί με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τα σαλιγκάρια που έχετε πλύνει και καθαρίσει καλά. Σιγοβράζετε για άλλα 10′.
  2. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα κολοκυθάκια αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το ζεστό νερό και βράζετε για άλλα 35′-40′.

icookgreek.com

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.