ΑγροτικάΓούναΚαστοριάΠρόσωπα

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς φτάνοντας τους 40 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς για τον συνδυασμό του “Συμμαχία Ευθύνης”φτάνοντας μέχρι στιγμής συνολικά τους 40

Δέσποινα Σουρβάνου

Κατοικώ στην Καλλιθέα Καστοριάς, είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Σωτηρόπουλο και έχουμε δύο κόρες.

– Είμαι απόφοιτη του ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία.

– Έχω διδάξει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Καστοριάς & στο ΙΕΚ Καστοριάς, ως βοηθός Εργαστηρίων Πληροφορικής.

– Εργάσθηκα ως υπάλληλος γραφείου σε Κέντρο Λογοθεραπείας.

– Διετέλεσα ταμίας και τώρα είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Απολλωνιαδιτών Καστοριάς.

– Διετέλεσα τακτικό μέλος του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς.

Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και το συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλύτερο αυτού του τόπου, για εμάς και τα παιδιά μας.

Ηλίας Μακροζήσης

Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη και ζω στην Καστοριά. Είμαι παντρεμένος με την Όλγα Τσιανάκα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Ασχολούμαι με τη μεταποίηση και συσκευασία εδώδιμων αποξηραμένων φρούτων και μανιταριών στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Η επιχείρηση μας έχει έδρα στην Καστοριά, είναι εξωστρεφής, συμμετέχουμε τακτικά σε εκθέσεις προβολής προϊόντων διατροφής και στοχεύουμε στη διεθνή αγορά.

Η διοίκηση ενός Δήμου για να έχει ο τόπος ανάπτυξη απαιτεί γνώσεις αυτοδιοικητικές, διάθεση προσφοράς και συνεχή αγώνα για το συλλογικό συμφέρον. Διάθεση προσφοράς έχω, τον απαιτούμενο αγώνα για το κοινό καλό είμαι αποφασισμένος να δώσω και τις απαραίτητες γνώσεις είμαι βέβαιος πως θα τις αποκτήσω κοντά στον επικεφαλής μας, Γιώργο Πετκανά.

Μιχαέλα Στασινοπούλου

Εργάζομαι και ζω στην Καστοριά, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών και ασχολούμαι σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής μας, στον τομέα των καταλυμάτων. Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ. Πτυχιούχος της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας, με γνώσεις στα Ρωσικά. Κρίνω αναγκαίο για να πάει μπροστά ο τόπος μας να συμμαχήσω με τον Γιώργο Πετκανά, ο οποίος έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου και μπορεί, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, να τα καταφέρει και να οδηγήσει τον Δήμο Καστοριάς ψηλά, εκεί που του πρέπει να βρίσκεται.

Γιώργος Μόσχος

Γεννήθηκα στην Φωτεινή Καστοριάς και κατοικώ στην Πολυκάρπη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Ενασχόληση μου είναι ο πρωτογενής τομέας, ασκώντας το επάγγελμα του γεωργοκτηνοτρόφου. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου & Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής. Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου γεωργοκτηνοτροφικού συλλόγου «Μακεδνός». Συνδικαλιστής και εκπρόσωπος γεωργών και κτηνοτρόφων. Αυτοδιοικητικά συμμετείχα στις εκλογές 2014 ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσα Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάρπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Καστοριάς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Δημιουργία».
Στον Δήμο Καστοριάς, δεν αρκούν μόνο τεράστιες αλλαγές στον τρόπο διοίκησης του, πρέπει να αλλάξει εντελώς και η νοοτροπία των αιρετών. Οι αιρετοί πρέπει να υπηρετούν, τους συμπολίτες τους, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Γι’ αυτό κατεβαίνω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με το αδέσμευτο και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πετκανά «Συμμαχία Ευθύνης» συμβάλλοντας, με όλες μου τις δυνάμεις, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ανάδειξης όλων των δυνατοτήτων του.

Παναγιώτα Ζήση

Ονομάζομαι Παναγιώτα Ζήση, είμαι απόφοιτη του Ελβετικού Κολλεγίου “Alpine Center” με πτυχίο στην Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων Swiss Hospitality Management και μεταπτυχιακό στην διοργάνωση εκδηλώσεων BA International Events & Conventions Management. Εργάστηκα για πέντε έτη σε ξενοδοχεία των Αθηνών, του Αστέρα Βουλιαγμένης και Intercontinental. Σήμερα εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση «Zisis Furs».

Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία Ευθύνης” του Γιώργου Πετκανά γιατί είμαι βέβαιη ότι μπορεί να αγωνιστεί και πετύχει την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, μεταξύ των οποίων, η φυσική ομορφιά της περιοχής μας, η πλούσια πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά, που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν το όχημα ανάπτυξης, όλων των μορφών, τουρισμού.

Γιαμπάνη Περιστέρα-Ρούλα

Γεννήθηκα και ζω στην Πολυκάρπη Καστοριάς, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών και δύο εγγονών. Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μας σε αυτοδιοικητικό και συλλογικό επίπεδο. Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επικράτηση των αξιών του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Συμμαχία Ευθύνης».

Μιχάλης Τζελαλής

Κατοικώ στην Καστοριά και είμαι πατέρας ενός δωδεκάχρονου αγοριού. Εργάζομαι στην γουνοποιία. Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό με συμμετοχή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς. Αγάπησα τον αθλητισμό από τα χρόνια που ο δικός μου πατέρας, Κωνσταντίνος Τζελαλής, ασχολήθηκε με την κωπηλασία και αναδείχθηκε στα υψηλότερα βάθρα τίτλων μέσα από συμμετοχές του σε αγώνες κωπηλασίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφάσισα να συμμαχήσω με την δημοτική παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Πετκανά που είναι, πραγματικά, ανεξάρτητη και αδέσμευτη και γι’ αυτό είναι ικανή να υπηρετήσει το συλλογικό συμφέρον.

Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την Καστοριά ψηλά! Εκεί που της ανήκει κι εκεί που αξίζει! Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Και σ’ αυτό οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι.

Φωτεινή Πάρτση

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βασιλειάδα. Φοίτησα σε Λύκειο της Καστοριάς και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Sienna Ιταλίας. Παρακολούθησα σεμινάρια Λογιστικής, φοιτώ στα Τουριστικά Επαγγέλματα και συμμετέχω σε μαθήματα στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζω την ιταλική και αγγλική γλώσσα.

Ο δρόμος προς την πρόοδο και την αναγέννηση της περιοχής μας χρειάζεται έναν Δήμο σύγχρονο, με πρόγραμμα και ανθρώπους ικανούς να φέρουν νέες ιδέες και προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό επέλεξα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιώργο Πετκανά στον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης».

Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Είμαι 30 ετών, ζω στην Καστοριά και έχω ένα παιδί τεσσάρων ετών, τον Νικόλα. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης – Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν είναι καιρός για πειράματα στο δήμο Καστοριάς διότι έχουμε πέσει χαμηλά και κάθε μέρα γινόμαστε λιγότεροι. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να προσφέρω, όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε τον ευλογημένο τόπο μας μπροστά και αυτό θα κάνω εάν με την ψήφο σας με τιμήσετε. Επιλέγω να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία Ευθύνης” γιατί ο συνδυασμός είναι, πραγματικά, ανεξάρτητος και δεν στηρίζεται από κόμματα, πολιτικούς και ομάδες συμφερόντων. Επίσης επιλέγω την “Συμμαχία Ευθύνης” γιατί ο επικεφαλής Γιώργος Πετκανάς γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση καλύτερα από όλους και, την επόμενη ημέρα, θα είμαστε στα αλήθεια έτοιμοι – και όχι στα λόγια – να εργαστούμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας και στους συνδημότες μας, όλα αυτά που πραγματικά αξίζουν. Ζητώ την στήριξη σας.

Δημήτρης Δημηρόπουλος

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στην Καστοριά, είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Ασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα. Συμμετέχω σε συλλόγους του τόπου μας. Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καστοριάς με τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο συνδυασμό του Γιώργου Πετκανά «Συμμαχία Ευθύνης».

7 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

11 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

https://fouit.gr/2019/02/23/%ce%bf%ce%b9-12-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85/

 

 

 

Back to top button