ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δυνατά ματς σε Κ-12 και Κ-14 (αποτελέσματα – βαθμολογία – βίντεο)

Με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα Κ-12 «Velle Travel»  Κ-14 “Ορίζοντες art box” της ΕΠΣ Καστοριάς

Κ-12
Αποτελέσματα:
Κ-12


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ-12

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Κ-12

Στο γήπεδο της Κορησού διεξήχθη ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΑΟ Κάστωρ. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αρχή του αγώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με όμορφη κεφαλιά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν αρκετά πιεστικοί καθ΄όλη την διάρκεια του, έχοντας μάλιστα δυο δοκάρια και ένα γκολ που δεν μέτρησε λόγο οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή. Η επανάληψη συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με την Δόξα να μη μπορεί να αντιδράσει και ύστερα από μία φάση διαρκείας ο Κάστωρ πέρασε μπροστά στο σκόρ γράφοντας το τελικό 1-2. Τα γκολ για τον Κάστωρ πέτυχαν ο Τζανίδης και Κουλουκλίδης.

Κ-14

Αποτελέσματα:
Κ-14

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ-14

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Κ-14

Κάτω από έντονη βροχόπτωση ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ της Κ14 Δόξας Κορησού και του ΑΟ Κάστωρ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Καστορίας στο γήπεδο της Κορησού. Ο ΑΟ Κάστωρ κατάφερε να ανοίξει το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχε και δυο δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική ,εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1.Για τον Κάστωρ το γκολ πέτυχε ο Γατόπουλος.

 

 

Back to top button