ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Στην εκδήλωση «Ταξίδι με τα φτερά της μουσικής» (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας, αισθανόμαστε την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστούμε όλους, έναν έναν χωριστά, για την ευαισθησία που δείξατε να παρευρεθείτε στην Βραδιά Ελλήνο-Γαλλικής μουσικής. Αποδείξαμε ότι υπάρχει ουσιαστική παιδεία σ αυτόν τον τόπο αλλά και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Ήταν ένα συναρπαστικό και μαγικό ταξίδι χάριν στους συντελεστές που αφιλοκερδώς μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Αυτά τα χαρισματικά παιδιά που μας συγκίνησαν με τις φωνές τους αλλά και ο ιδιαίτερος σκοπός της βραδιάς, να ενισχύσουμε το Γηροκομείο της πόλης μας, κατάφεραν και γέμισαν το αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.
Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε ξανά και ξανά για αυτό θα ξεκινήσουμε από την εκπαιδευτικό κ. Χάρις Κασκίτση που είχε την ιδέα αυτής της όμορφης στιγμής και τον μουσικό μας κ. Δημήτριο Μπρόβα που της έδωσε μορφή και σώμα , συνοδεύοντας με το πιάνο του τις υπέροχες φωνές της Χαριτίνης Αναστασιάδου, Δημήτρη Δημητριάδη, Φαίης Δούκα, Κικής Καρατζίδου και της Ιφιγένειας Μητσοπούλου. Τον Φάνη Αποστολάκη και τον Δημήτρη Δημητριάδη που έπαιξαν κιθάρα αλλά και τον Σπύρο Τάκα στο βιολί και τον Νίκο Καρατζίδη στο ακορντεόν.Τα παιδιά της εφηβικής χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , υπό την διεύθυνση της κας Νικολέτας Παπάζογλου .
Τι να πούμε για τους μεγάλους χορηγούς μας !!! Με το παραπάνω μας προσέφεραν τα προϊόντα τους για να κλείσει γευστικά αυτή η βραδιά.Τις επιχειρήσεις : ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ,των Αδελφών Βογιατζή – τον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΕ -το αρτοζαχαροπλαστείον IRIS CATERING των Αδελφών Θ.Ανδρεόπουλου και το Κτήμα ΣΤΕΡΓΙΟΥ Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλές δουλειές . Τον Σύλλογο ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΡΟΔΙ και τον κο Αντώνη Νίτη για την τεχνική κάλυψη καθώς και τον Θωμά Μπούρκα για τον στολισμό της αίθουσας.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΤΕΙ Καστοριάς για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου μα πάνω από όλους και απ όλα ευχαριστούμε εσάς, τους ανώνυμους χορηγούς μας που πάντα μας στηρίζετε .
Με εκτίμηση
Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς
Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφίες: Βασίλης Παπάζογλου


Και μία φωτο της Άννας

 

 

Back to top button