ΑθλητικάΚαστοριά

Επανεκκίνηση για την ομάδα της Καστοριάς

Κατατέθηκε χθες αίτηση στο Ειρηνοδικείο Καστοριάς για την (επανα) σύστασης του συλλόγου – Η προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας από τις στάχτες της, γίνεται με σταθερά, αργά και διαφανή βήματα

Κατατέθηκε εχθές 15 Απριλίου 2019 στο ειρηνοδικείο Καστοριάς η αίτηση (επανα) σύστασης του συλλόγου.

Επόμενο (άμεσο) βήμα, είναι η συγκρότηση προσωρινής διοίκησης, αποτελούμενη από εννέα μέλη ως ορίζει σχετικά ο νόμος. Σκοπός της προσωρινής διοίκησης είναι η σύγκληση γενικής συνέλευσης για την εκλογή του Δοικητικού Συμβουλίου που θα “τρέξει” τα θέματα της ομάδας.

Στη εν λόγω γενική συνέλευση εκτός από τη σύσταση διοίκησης, θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και γενικότερα το πλάνο για ό,τι αφορά το σύλλογο (τμήματα υποδομών, τρόπος χρηστής διαχείρισης των οικονομικών κτλ ). Θα επανέρθουμε όμως με νεότερη και αναλυτικοτερη ανακοίνωση σχετικά με την επερχόμενη γενική συνέλευση.

Προς το παρόν, το μόνο που θέλουμε να πούμε-για ακόμη μια φορά – προς τους φιλάθλους της Καστοριάς, είναι πως η προσπάθεια αναγέννησης της αγαπημένης μας ομάδας από τις στάχτες της, γίνεται ακόμη πιο δυνατή με σταθερά, αργά και διαφανή βήματα. Σε αυτή τη προσπάθεια όσοι “νιώθουν” ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν περισσεύουν.

Τέλος, και λόγω του ότι δεχτήκαμε πληθώρα μηνυμάτων σχετικά με το σήμα που εμφανίζεται στη σελίδα μας, θέλουμε να επισημάνουμε πως αυτό είναι προσωρινό – για λόγους καθαρά διαδικαστικούς σε σχέση με τη δημιουργία της σελιδας-,και πως το έμβλημα με τον κάστορα συνεχιζει να είναι το έμβλημα της θρυλικής ομάδας μας.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΆ ΜΑΣ μας πάνω από όλα!


 

Back to top button