Καστοριάφωτορεπορτάζ

Η αποστολή της Μαρίας Αντωνίου στην Κύπρο (φωτογραφίες)

Σημαντικές επαφές και συναντήσεις στην Κύπρο είχε η Μαρία Αντωνίου, η οποία βρίσκεται εκεί από εχθές στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης των δύο Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων, Ελλάδος και Κύπρου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για σκοπούς εμβάθυνσης των σχέσεων των δύο Επιτροπών και για θέματα που αφορούν τον τομέα της Εκπαίδευσης.

Η Μαρία Αντωνίου και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στην εκπληκτική βιβλιοθήκη και στο Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «ΚΟΙΟΣ» του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σημειώνεται ότι από σήμερα το πρωί βρίσκεται στην Κύπρο και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρόγραμμα του οποίου ακολουθεί και η Μαρία Αντωνίου.

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Η ανατροπή της ” Γλώσσας του Σώματος ”

    Δώδεκα αράδες το κείμενο της ανάρτησής της , 18 οι φωτογραφίες της , οι οποίες συνοδεύουν την ανάρτηση της συμπαθούς βουλευτίνας μας .

    Τα εγχειρίδια της ” Γλώσσας του Σώματος ” μας διδάσκουν , πως η εξωτερική εμφάνιση ( φωτογραφίες ) του ανθρώπου κατά την αξιολόγηση αυτού , μετράει το πολύ μέχρι 30% , το υπόλοιπο 70% έχει να κάνει με τον εγκέφαλό του και την ψυχή του , τον εσωτερικό άνθρωπο .
    Συμπέρασμα : Στις 12 αράδες της βουλευτίνας μας αντιστοιχούν το πολύ 4 φωτογραφίες .

    Αντί όμως για 4 , η βουλευτής μας ,……. ανατρέποντας όλη την επιστήμη , μας ” κοπανάει στη μάπα ” 18 ! έτσι να ……..πορευόμαστε ……πάντα γενναιόδωρη και γαλαντόμα …… να μας θυμίζει το 50 στό ” Περσικό Γράμμα ” του Μοντεσκιέ : ” Τυχερός αυτός που δεν μιλά ποτέ για τον εαυτό του , που ντρέπεται αυτούς που τον ακούν ( κοιτάζουν ) και δεν κουρελιάζει την αξία του , μπροστά στην υπερηφάνεια των άλλων ” …….

    Το πρόβλημα με το πλήθος των φωτογραφιών της συμπαθέστατης και ωραιότατης βουλευτίνας μας , για μας τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της , νομίζω , είναι ότι καθώς αυτές είναι όλες τους η μία καλύτερη από την άλλη , μπερδευόμαστε και δεν ξέρομε πια να πρωτοδιαλέξουμε και να προτιμήσουμε · όπως μπερδευόμαστε με τις γλάστρες του μπαλκονιού μας , που καθώς τώρα την άνοιξη ζωηρεύουν ιδιαίτερα , μας δυσκολεύουν κι αυτές στο πια να προτιμήσουμε !

    Στις τελευταίες προεδρικές εκλογές ( 2016 ) των ΗΠΑ , η 70 ρα ηθοποιός και στέλεχος των Δημοκρατικών Σούζαν Σαράντον , δήλωνε στο ΒΒC ( 3—11— 16 ) : ” Δεν θηφίζω Χίλαρι γιατί δεν ψηφίζω με το αιδοίο ” ( υποϋπολήπτονταν της Κλίντον ) .

    Προχθές , μια γειτόνισά μου , πάνω στο μαμπέτι για την Σ .Σαράντον και για το ποιον να ψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές , την άκουσα να λέει : ” Εγώ , δεν πρόκειται να ψηφίσω καμιά και κανέναν ούτε με το ” αιδοίον ” μου ούτε με τη ” γλάστρα ” του μπαλκονιού μου , εγώ θα ψηφίσω μόνο με τις λέξεις , τις λέξεις τους ( υποψηφίων ) και το πνεύμα που βγαίνει από τις λέξεις τους ………

Back to top button