ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εμείς εδώ, επιμένουμε (του Ζήση Πετκανά)

Τροφή για σκέψη

 Περιοδεία THE THREE TREMORS (Tim “Ripper” Owens – JUDAS PRIEST /Sean Peck – CAGE /Harry “The Tyrant” Conklin – JAG PANZER) στην Ελλάδα και παίζουν ΜΟΝΟ Αθήνα- Θεσ/νίκη – ΚΑΣΤΟΡΙΑ!
Περιοδεία ROTTING CHRIST για προώθηση του νέου δίσκου στην Ελλάδα και παίζουν Γιάννενα – Λάρισα – (Σύντομα Πάτρα) – ΚΑΣΤΟΡΙΑ!
Περιοδεία KULTUR SHOCK στην Ελλάδα και παίζουν Αθήνα – Θεσ/νίκη – ΚΑΣΤΟΡΙΑ!
Συν όλοι όσοι μεγάλοι προτίμησαν την Καστοριά για συναυλίες!
ULI JON ROTH – WARREL DANE – ANNEKE – BLAZE BAYLEY – JOE LYNN TURNER – OMEN – SKYCLAD – GUS G και πολλοί ακόμα!

ΚΑΙ όλα αυτά σε μια πόλη των (λιγότερο από) 10 χιλ. κατοίκων, σε μια ΚΑΣΤΟΡΙΑ που ψυχορραγεί, με την ανεργία σε μεγάλο ποσοστό, με νέους να φεύγουν για καλύτερη τύχη αλλού, με επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.. Όμως εμείς εδώ, επιμένουμε , προσπαθούμε να κρατήσουμε την πολιτιστική αξία της πόλης σε υψηλά επίπεδα, προσπαθούμε (όσο γίνεται) να τονώσουμε την οικονομία της πόλης (μη ξεχνάμε ότι σε αρκετές συναυλίες έρχεται κόσμος από ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και όχι μόνο – όλοι αυτοί όλο και κάτι θα αγοράσουν, θα πιούνε ένα καφέ, κάτι θα φάνε).
Βέβαια όλα αυτά δε θα γινότανε χωρίς την συμβολή του κόσμου, ο οποίος συμμετέχει σε κάθε μας εκδήλωση και φυσικά χωρίς το Prague, το οποίο δέχεται να φιλοξενεί τις συναυλίες μας!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά με Vodka Juniors & Bad Movies LIVE in Καστοριά!Αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου και σας περιμένουμε όλους σε μια μεγάλη γιορτή!
Και τα καλύτερα έπονται!  Ευχαριστώ προσωπικά για την στήριξη όλων σας, γιατί χωρίς και την δική σας συμμετοχή δε θα γινότανε τίποτα στην πόλη που όλοι αγαπάμε…στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας!
Ζήσης Πετκανάς

Back to top button