Ζεσταίνετε το μισό λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις ροδίζετε και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζετε από το τηγάνι και ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι. Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Ξαναβάζετε μέσα στο τηγάνι τις μπριζόλες και σβήνετε με το κρασί και τo ταμπάσκο. Προσθέτετε το φασκόμηλο και τα ντοματίνια και βράζετε για 15’-20’, γυρίζοντας συχνά τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα μέχρι τα υγρά να μειωθούν πολύ. Σερβίρετε τις μπριζόλες με πατάτες τηγανητές, με νιόκι ή με πουρέ.