ΑθλητικάΚαστοριά

Βόλεϊ: Με το δεξί οι Παγκορασίδες μας στο Final Four (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ η ομάδα των Παγκορασίδων μας. Μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 σετ επί του ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ και να αφήσει υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, τα κορίτσια της Παναγιώτας Φίλιου βρήκαν τον αγωνιστικό τους εαυτό, σε ένα γκραν γκινιόλ σετ με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ κι έντονα χτυποκάρδια, καταφέρνοντας τελικά να κυριαρχήσουν με 27-25. Στο 2ο σετ η ομάδα της Καστοριάς παρουσιάστηκε πιο συγκροτημένη κι επικράτησε με 25-22.

Το ξεκίνημα του 30υ σετ ήταν εκρηκτικό για τις Παγκορασίδες μας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα τελείωναν εύκολα τον αγώνα, η μαχητική ομάδα της Βέροιας εκμεταλλεύτηκε μια σειρά από λάθη της ομάδας μας και πήρε τελικά το σετ με 25-18. Στο 4ο σετ οι Καστοριανές αθλήτριες  επέδειξαν ψυχή και αγωνιστικότητα κι επικράτησαν με 25-18, χαρίζοντας χαμόγελα στους  φιλάθλους που στήριξαν ένθερμα την προσπάθεια της καστοριανής ομάδας.

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  3-1    (27-25)  (25-22)  (18-25) (25-18)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΙΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ) ΤΖΗΜΑ Β., ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π., ΨΩΡΑ Ε., ΧΑΛΙΒΙΔΟΥ Μ., ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ., ΝΟΛΗ Κ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Ρ., ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΟΥ ΟΥ., ΤΣΟΛΑΚΗ Α., ΚΑΛΑΦΑΤΗ Ε., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Χ. (libero), ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Κ.(libero)

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

 

Back to top button