ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς φτάνοντας τους 50 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς για τον συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης»φτάνοντας μέχρι στιγμής συνολικά τους 50

Αθανάσιος Ανδρέου

Είμαι 27 ετών, γεννήθηκα και ζω στην ιστορική Κλεισούρα και είμαι επιπλοποιός. Θέλω να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου – σε όλες τις συμπολίτισσες, σε όλους τους συμπολίτες μου.

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά γιατί ο συνδυασμός αυτός είναι ο μόνος ανεξάρτητος και δεν κρύβει από πίσω του πολιτικά γραφεία και επιχειρηματικά συμφέροντα. Αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους και όχι να κερδίσουν προσωπικά (όπως οι αντιδήμαρχοι της σημερινής δημοτικής αρχής, που το έργο τους δεν φαίνεται πουθενά).

Επέλεξα να συμμαχήσω με τον Γιώργο Πετκανά γιατί γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο δήμος Καστοριάς και τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πάντα και να πάμε επιτέλους μπροστά.

Σας καλώ να συμμαχήσουμε.
Ζητώ την στήριξη σας.

Αναστάσιος Θεμελής

Γεννήθηκα στην Καστοριά το έτος 1985 και είμαι μόνιμος κάτοικος Κορησού. Τέλειωσα το 1ο Ενιαίο Λύκειο Καστοριάς. Αποφοίτησα από ΤΕΕ μαθητείας ΟΑΕΔ Τομέα «Υποστήριξης συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών δικτύων & πολυμέσων». Ολοκλήρωσα την άσκηση της σχολής μου στην Κωνσταντινίδειο Βιβλιοθήκη Κορησού. Εργάστηκα ως δημοτικός υπάλληλος στο γραφείο αλλοδαπών του Δήμου Αγίων Αναργύρων ενώ μετέπειτα διετέλεσα Γραμματέας Δημάρχου στον ίδιο Δήμο. Κατόπιν εργάσθηκα σε λογιστήριο της Καστοριάς. Διατελώ Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού «Άγιος Διονύσιος».

Σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς Γιώργου Πετκανά διότι γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει σχέδιο και όραμα. Ο συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» είναι ένας συνδυασμός προσανατολισμένος σε καινοτομίες και εξωστρέφεια με στόχο την αλλαγή πορείας και ανάπτυξη του τόπου μας.

Άντζελα Ιπποκομίδου

Γεννήθηκα και ζω στην Πεντάβρυσο Καστοριάς, είμαι παντρεμένη με τον Στάθη Κυριακίδη. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και απασχολήθηκα σε γυμναστήρια, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού δήμων. Συμμετείχα στην ομάδα handball του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Καστοριάς και στη συνέχεια διετέλεσα προπονήτρια. Ομιλώ την αγγλική γλώσσα. Είμαι ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ. Συμμαχώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς Γιώργο Πετκανά και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επικράτηση των αξιών του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Συμμαχία Ευθύνης».

Αρετή Σκαμάγκη

Κατοικώ στο Δισπηλιό Καστοριάς, είμαι παντρεμένη με τον Αριστείδη Σκαμάγκη και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Με γνώση της αγγλικής γλώσσας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, διετέλεσα διευθύντρια πωλήσεων Ανώνυμης Εταιρείας ετοίμων κουφωμάτων σε αντιπροσωπεία με βραβεύσεις υψηλών πωλήσεων.

Παρακολούθησα και ολοκλήρωσα επίσης, σεμινάρια για τον τουρισμό, σε βιολογικά προϊόντα για την παραγωγή – πιστοποίηση και διάθεση αυτών, καθώς και στην τοπική μαγειρική γαστρονομία. Με διάθεση προσφοράς στα κοινά του τόπου μας, συμμετέχω ως μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας.

Σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Καστοριάς Γιώργου Πετκανά με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης» και ζητώ την στήριξη σας.

Βαγγέλης Τσούπας

Είμαι κτηνοτρόφος και ζω στην Κορομηλιά με την οικογένεια μου για την οποία αγωνίζομαι καθημερινά με μόχθο. Γνωρίζω τις δυσκολίες στον πρωτογενή τομέα και διαπιστώνω πως μέχρι σήμερα δεν στάθηκε κανείς δίπλα μας, όσο θα έπρεπε ή θα μπορούσε.

Ο δρόμος προς την αναγέννηση και την πρόοδο της περιοχής μας χρειάζεται έναν δήμο σύγχρονο, με πρόγραμμα και ανθρώπους ικανούς να φέρουν νέες ιδέες, προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μας ενημερώνουν για θέματα που μας αφορούν και μπορούμε να ενταχθούμε ως κλάδος.

Ο Γιώργος Πετκανάς είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος με γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαθέτει το σχέδιο και έχουμε κοινό όνειρο,  ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Ζητώ την στήριξη όλων σας.

Βιβή Βόλτση Βλαχάβα

Κατάγομαι από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα Ιωάννινα στο Τμήμα ΣΕΥΠ Βρεφονηπιοκομίας. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Βλαχάβα και μητέρα μίας κόρης, κατοικούμε στην Χλόη Καστοριάς.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας, γιατί ο Γιώργος Πετκανάς είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος με γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαθέτει το σχέδιο και έχουμε κοινό όνειρο, ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Σας ζητώ να μας στηρίξετε.

Γιάννης Τσακλίδης

Γεννήθηκα στη Μεσοποταμία και κατοικώ στην Καστοριά. Είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Κούτρα και πατέρας πέντε παιδιών. Καθηγητής Θεολόγος επί 25ετίας, διδάσκω σε Λύκειο της Καστοριάς. Διετέλεσα μέλος και Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης. Ασχολούμαι με σχολικές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους, με ειδική διάκριση σε μία από αυτές στο 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Λάρισας το έτος 2015.

Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του «Συμμαχία Ευθύνης» γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που γνωρίζει τι είναι Τοπική Αυτοδιοίκηση και τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στον δήμο Καστοριάς για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Θόδωρος Ζήδρος

Γεννήθηκα στην Φρανκφούρτη Γερμανίας και κατοικώ στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό στίβου άλματος ύψους σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφάσισα να συμμαχήσω με την δημοτική παράταξη του Γιώργου Πετκανά «Συμμαχία Ευθύνης» που είναι, πραγματικά, ανεξάρτητη και αδέσμευτη και γι’ αυτό είναι ικανή να υπηρετήσει το συλλογικό συμφέρον.

Νίκος Τερζίδης

Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Ζούμε με την οικογένεια μου στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς. Εργάζομαι στο Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ. Διατελώ μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς. Είμαι μέλος σε αθλητικούς και πολιτιστικούς της περιοχής.
Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά γιατί γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει σχέδιο, όραμα και συμμετέχω στον Συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Σταύρος Τσακλίδης

Γεννήθηκα στη Μεσοποταμία Καστοριάς, είμαι παντρεμένος με την Φανή Κούζαρη και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες. Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία με τον βαθμό του Αρχιφύλακα. Συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων επί τριετία. Με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό υπήρξα ποδοσφαιριστής επί 20ετία στο τοπικό πρωτάθλημα. Ομιλώ την ιταλική γλώσσα. Διατελώ Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας.

Συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά διότι θεωρώ ότι ως γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι έτοιμος να αναλάβει από την επόμενη μέρα κιόλας, να οδηγήσει τον Δήμο Καστοριάς στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

 

https://fouit.gr/2019/02/23/%ce%bf%ce%b9-12-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85/

 

11 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

 

7 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς (φωτογραφίες)

 

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετκανάς φτάνοντας τους 40 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

 

 

Back to top button