Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Συγχαρητήρια του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στη Μαρία Τσάμη

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θοδωρής  Μαρδίρης , συγχαίρει  τη   μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς,  Τσάμη Μαρία, για τη διάκριση της εργασίας της στο γραπτό  διαγωνισμό στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί με αφορμή την Εκατονταετηρίδα  από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την εκπαιδευτική κοινότητα της Δυτικής Μακεδονίας η διάκριση της μαθήτριας σε πανελλαδικό επίπεδο, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των μαθητών και μαθητριών της περιοχής μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που με το ζήλο, την ευσυνειδησία, την επιστημονική κατάρτιση  και την αγάπη προς τους μαθητές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την εξαιρετική αυτή διάκριση.

Θερμά συγχαρητήρια και στους/στις συμμετέχοντες/ουσες  μαθητές/τριες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, γιατί σημασία δεν έχει μόνο η διάκριση, αλλά κυρίως η συμμετοχή και η προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανελλήνια πρωτιά για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς Μαρία Τσάμη

 

 

Back to top button