ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Ταμήλιας φτάνοντας συνολικά τους 30 (φωτογραφίες – βιογραφικά)

10 ακόμη υποψήφιοι για τον συνδυασμό “τελευταία ευκαιρία” του Αλέξανδρου Ταμήλια


Ανδρεόπουλος Βασίλης
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στο Μανιάκι και στην Καστοριά. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών, με διπλωματική εργασία στην «Αναπαλαίωση Αρχοντικών του Δήμου Καστοριάς». Εργάστηκα σε κατασκευαστικές εταιρείες της περιφέρειας Καστοριάς, Αθηνών και Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος του Μηχανικού.

Η κατασκευαστική μου εμπειρία περιλαμβάνει την επίβλεψη και κατασκευή οικοδομικών , ενεργειακών έργων (κατασκευή ΑΗΣ Μελίτης στην περιφέρεια Φλώρινας), φράγματος Κολχικής περιφέρειας Φλώρινας, ανακαινίσεις πολυτελών κατοικιών και πολυκαταστημάτων (Κωτσόβολος, ADIDAS) σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Διετέλεσα Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης του Δήμου Μακεδνών σε θέματα τεχνικών έργων και σύνταξης μελετών. Σήμερα, ασχολούμαι αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού.

Βαφειάδου Μαγδαληνή
Εκπαιδευτικός – Θεολόγος
Γεννήθηκα το 1970 στην Πεντάβρυσο Καστοριάς όπου και μεγάλωσα. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Εργάζομαι σε Δημόσια σχολεία ως εκπαιδευτικός. Διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και με απασχολεί ιδιαίτερα η εκπαίδευση – μόρφωση – παιδεία και γενικότερα ο ρόλος της στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων και κυρίως των νέων.

Η φύση, ο πολιτισμός, η τέχνη και οι νέες τεχνολογίες, είναι τομείς που μ’ ενδιαφέρουν πολύ και στους οποίους δραστηριοποιούμαι και προσπαθώ να εξελιχτώ.

Η συμμετοχή μου στις εκλογές με το συνδυασμό «Τελευταία Ευκαιρία» σηματοδοτεί την παρουσία μου σε μια προσπάθεια συντονισμένη, για να γίνει η καθημερινότητα των πολιτών ευχάριστη, καλύτερη και γεμάτη ενδιαφέροντα, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα και στις καινούργιες ανάγκες..
«Αυτόν τον κόσμο τον καλό, τον χιλιομπαλωμένο,
ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει..»

Κύριο Δήμητρα
Φυσικός

Γεννήθηκα το 1966 στην Κορυτσά Αλβανίας. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Τιράνων στη Σχολή Φυσικών Επιστημών, είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής (με αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ-ΔΙΚΑΤΣΑ). Έχω μεταπτυχιακή ειδίκευση στο Πανεπιστήμιο Τιράνων, Σχολή Φυσικών Επιστημών, Τμήμα Φυσικής. Από το 2018 έχω πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης

Έχω επαγγελματική εμπειρία ως καθηγήτρια Φυσικής (Φίερ, Αλβανίας 1988-1993), ως διευθύντρια, Ενιαίο Λύκειο (Πλάσα, Κορυτσά Αλβανίας, 1993-1997), ως καθηγήτρια πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Φαν Νόλι (Νοσηλευτική Σχολή, Κορυτσά Αλβανίας 2009-2010), ως φυσικός στο Κέντρο Μελέτης του Φροντ. ΜΑΘΗΣΗ Καστοριάς (2016-2017), ως φυσικός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Καστοριάς (2016-2018), ως φυσικός στο Δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς (2018-2019).

Μιλώ τέσσερις γλώσσες, Ιταλικά, Αγγλικά, Ελληνικά, Αλβανικά και είμαι κάτοχος του International Diploma in IT Skills Standard (University of Cambridge).

Ήμουν μέλος του συλλόγου «Μύησης» (2010-2017), μέλος του συλλόγου «Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς» (2016), και τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχα στην χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Μιχαηλίδης Μιχάλης
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκα το 1971. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Ανδρεάδου, πατέρας τριών παιδιών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Διατέλεσα επί 6 χρόνια πρόεδρος στον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας.

Επίσης, συμμετέχω στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Μεσοποταμίας, στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Μεσοποταμίας, στον Σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς και στον (ΣΧΟΚ) Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς.

Παπαγεωργίου Φώτης
Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων
Γεννήθηκα στην πόλη της Καστοριάς το 1972. Το 1991 εισήχθην στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Θεσ/νίκης, όπου και αποφοίτησα το 1995 ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Από το 1998 έως και το 2007 εργάστηκα ως γουνεργάτης (μηχανικός) στην οικογενειακή επιχείρηση. Παράλληλα, κατά τα έτη 2002 έως 2010, απασχολήθηκα ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Αμυνταίου, Φλώρινας και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Από το 2010 έως και σήμερα εργάζομαι στο μικροβιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Πετρόπουλος Κ. Σταύρος
Πολιτικός Μηχανικός

Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του πολυτεχνείου Darmstadt Γερμανίας.

Ασκώ το επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Σύζυγος μου είναι η Άννα Ιωακειμίδου, οδοντίατρος και παιδιά μας ο Ορέστης, ο Κωνσταντίνος και η Αλίκη.

Υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του παραρτήματος του Τ.Ε.Ε., της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Ομίλου Αγωνιστικού Σκραμπλ.

Τη Καστοριά την αγάπησα και με αγάπησε. Είναι η πόλη που γεννήθηκα και βίωσα τις σημαντικότερες χαρές της ζωής μου. Είναι η πόλη που επέλεξα να δεθώ μαζί της, να την προσέχω και να τη χαίρομαι.

Επιθυμώ να συμπράξω με ανθρώπους δραστήριους, με όραμα και γνώσεις, ανιδιοτελείς, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Κοινός μας στόχος είναι η προώθηση των συμφερόντων του Δήμου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Θα αγωνιστώ για αυτό το σκοπό, από τη δική μου πλευρά, διαθέτοντας κάθε γνώση, εμπειρία και προσωπικό χρόνο.

Πιστεύω πως αυτή η πόλη έχει όμορφο μέλλον, αρκεί να πορευτούμε ενωμένοι προσβλέποντας σε μακροπρόθεσμα οφέλη !!!

Πισμίχου – Θεμελή Στέλλα
Πολιτικός Μηχανικός

Είμαι διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είμαι παντρεμένη και ζω στην Καστοριά τα τελευταία 15 χρόνια.

Αγαπώ το Δήμο μας και συμμετέχω σ’ αυτήν την προσπάθεια, προκειμένου να συνεισφέρω, με όποιον τρόπο μπορώ, σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σαμαράς Χάρης
Ιδιωτικός Υπάλληλος σε Φαρμακευτική Εταιρεία
Γεννήθηκα το 1979 στην Καστοριά. Φοίτησα στο ΤΕΛ στο τμήμα υπαλλήλων διοίκησης του τομέα οικονομίας και διοίκησης. Εργάστηκα στον κλάδο του εμπορίου σε τοπική επιχείρηση ως υπεύθυνος τοποθέτησης εμπορικών σημάτων, στέλεχος στην εταιρεία TASTY FOODS και ως sales representative στην ENERGIZER HELLAS. Αυτήν την στιγμή είμαι στέλεχος σε ιδιωτική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμάκων και καλλυντικών.

Παράλληλα, είμαι ταμίας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο Μαυροχωρίου. Είμαι πατέρας ενός κοριτσιού 6,5 χρονών, με αγωνία για το μέλλον της.

Πιστεύοντας στην ομαδική δουλειά από κατάλληλους ανθρώπους, με όρεξη και χωρίς “αντιπερισπασμούς”, επέλεξα και στηρίζω την ομάδα του Αλέξανδρου Ταμήλια για το καλό της πόλης μας.

Παλούκα Ευαγγελία
Γεωπόνος

Ονομάζομαι Παλούκα Ζ. Ευαγγελία (Λία). Είμαι Διπλωματούχος Γεωπόνος MSc του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το έτος 1996 εργάζομαι, έπειτα από Πανελλαδικό γραπτό διαγωνισμό, στον Οργανισμό Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού και τα τελευταία δύο χρόνια στις Επαγγελματικές Σχολές του Οργανισμού.

Σύντροφος πιστός στην ζωή μου είναι ο Ιατρός Ειδικός Ακτινολόγος του Γ.Ν.Καστοριάς, Κωτσίδης Β. Ναούμ.

Καταθέτω επί μακρόν σε καθημερινή βάση, την επιστημονική μου γνώση αφιλοκερδώς όσων αφορά τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και την επαγγελματική μου εμπειρία σε τομείς ευαίσθητους όπως είναι η ανεργία και η απασχόληση.

Με βαθιά πίστη στις αρχές της Δικαιοσύνης, της ίσης μεταχείρισης των Πολιτών, της χρηστής Διοίκησης και με στάση ζωής ενάντια στην διαπλοκή και την διαφθορά που ταλανίζουν και τον τόπο της Καστοριάς και με πρώτη προτεραιότητα το θέμα του νερού, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι η έννομη θέληση των Δημοτών του Δήμου Καστοριάς θα είναι και δική μου θέληση και πράξη.
«Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν (Ισοκράτης)»

Χριστάκος Σπύρος
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Σερρών. Έχω μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Τεχνολογίας Συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Πανεπιστήμιο Loughborough Μεγ. Βρετανίας.)

Παρακολούθησα μαθήματα Κοσμολογίας – Αστρονομίας – Αστροφυσικής (Πανεπιστήμιο Central Lancashire Μεγ. Βρετανίας)

Παράλληλα, ασχολούμαι με την καλλιέργεια αμπελιού και την παραγωγή κρασιού.

«Τελευταία ευκαιρία»: Ο Αλέξανδρος Ταμήλιας για δήμαρχος Καστοριάς (βιογραφικό)

 

Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλέξανδρου Ταμήλια (βιογραφικά)

 

10 ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Ταμήλιας (φωτογραφίες – βιογραφικά)

 

 

Back to top button