ΑθλητικάΚαστοριά

Επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ναούμ Μαρκόπουλου στην ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτο)


Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Ναούμ Μαρκόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς μετά από αίτημά του

Η συζήτηση ξεκίνησε στο γραφείο του Προέδρου της Ε.Π.Σ. με την αναφορά του κ. Τριανταφύλλου στη μεγάλη προσφορά του πατέρα του Γιάννη Μαρκόπουλου στη Διοίκηση της ομάδος της Καστοριάς στα μέσα και τέλη της δεκαετίας του ’70, τότε που στήθηκε η δυνατή ομάδα της Α’ Εθνικής και προετοίμασαν την κυπελλούχο Ελλάδος.
Στη συνέχεια, η συζήτηση μεταφέρθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου συμμετείχαν και οι Διοικήσεις των ομάδων του τελικού της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Ο κ. Τριανταφύλλου ενημέρωσε τον κ. Μαρκόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα των ομάδων της Ε.Π.Σ. και τα προβλήματα με τις άδειες και τις υποδομές.

Ο κ. Μαρκόπουλος, πήρε τον λόγο και έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά και εκτενώς για τις ενέργειες που θέλει να προχωρήσει εάν εκλεγεί, λέγοντας πως δε θα μείνει τίποτα που να θυμίζει τη σημερινή κατάσταση και προχώρησε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης των υποδομών με στόχο, πρώτον την ανάπτυξη 3 γηπέδων για προετοιμασία ομάδων της Α’ Εθνικής, δεύτερον την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέσων για την αναβάθμιση των αποδυτηρίων όλων των γηπέδων της Ε.Π.Σ. σε άρτια λειτουργική κατάσταση (ηλιακοί και ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, ατομικά ντουλάπια αθλητών, ντουζιέρες και τουαλέτες), τρίτον μηχανήματα υποστήριξης σε κάθε γήπεδο για το πότισμα και το κούρεμα και τέταρτον την αναβάθμιση της ασφάλειας των γηπέδων.

Κλείνοντας, ο κ. Μαρκόπουλος τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάνουν όλοι να κρατήσουν τα νέα παιδιά στον Αθλητισμό και ευχήθκε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες του τελικού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

sentranews.gr

 

Back to top button