Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Γιάννη Παπαδόπουλου

Πριν από μερικές ώρες ενημερώθηκα για τον θάνατο του φίλου Γιάννη Παπαδόπουλου.
Ο Γιάννης ήταν επί σειρά ετών Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά και της Περιφερειακής επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας.
Εκτός αυτού ήταν εξαίρετος επιστήμονας ως Φαρμακοποιός στην πόλη της Καστοριάς και πάντα δίπλα στους πολίτες.
Έφυγε έτσι ξαφνικά πάνω στο καθήκον του.
Πολιτικά προσέφερε στην περιοχή μας πολλά με τον μεστό και μετριοπαθή του λόγο, αλλά και τις πρωτοβουλίες του.
Κράτησε το τιμόνι της Παράταξης με το οργανωτικό του πνεύμα αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.
Η περιοχή μας και η Παράταξη του οφείλει πολλά.
Η απώλειά του μας έχει συγκλονίσει.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κοσμάς Βαρσάμης

—————————————————————————-

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Παπαδόπουλου, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, ο Γιάννης διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΕΠΣ Καστοριάς

 

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεσθεί σήμερα Μεγάλο Σάββατο στις 14:00, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Οινόη Καστοριάς

—————————————————————————-

Στον Γιάννη μας..

Έφυγες, έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα, όπως ο Μαγιάτικος ήλιος που ξαφνικά κρύβεται πίσω από τα σύννεφα…όπως το βιαστικό πουλί που πάει να ανακαλύψει νέους τόπους..έτσι μας έφυγες και δεν προλάβαμε να σου πούμε ούτε ένα “γεια”..

Αντίο λοιπόν Γιάννη μας, καλό ταξίδι!! Όπου και να πας να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι έτσι όπως πάντα έκανες, με ελπίδα, με αισιοδοξία, με ανιδιοτέλεια. Ένας αγωνιστής του κόσμου τούτου, μια καρδιά γεμάτη αγάπη και καλοσύνη για τον άνθρωπο. Ήθελες έναν κόσμο που να χωράει όλους τους ανθρώπους μέσα χωρίς καμία εξαίρεση..ήθελες έναν κόσμο δίκαιο, αληθινό και μερικές φορές ουτοπικό, άπιαστο..Ώρες κουβέντας για να βρούμε ποιο είναι το λάθος στον κόσμο τούτο! Δεν την βρήκαμε την άκρη, ή μάλλον τη βρήκαμε εν μέρει..

Αυτό ήταν και το όνειρό σου, αυτός ήταν και ο αγώνας σου.

Δε θα σταθώ στα καθημερινά και τετριμμένα παρά μόνο σ’ αυτό:

”Ο άνθρωπος αξίζει και πρέπει να ζει με αξιοπρέπεια…”

δική σου η ρήση, δικό σου και το copyright!

Γεια σου Γιάννη μας, καλή αντάμωση…

Μου έμαθες πολλά… σ’ ευχαριστώ (και είναι τόσο λίγο)!

Μαγδαληνή