ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Έντεκα ακόμη στη Συμβουλευτική – Επιστημονική Ομάδα του Αλέξανδρου Ταμήλια (βιογραφικά)

Υπερδιπλασιάστηκε η Συμβουλευτική – Επιστημονική Ομάδα του συνδυασμού “τελευταία ευκαιρία” του Αλέξανδρου Ταμήλια με 11 νέα άτομα, φτάνοντας συνολικά τους 21

Ανδρεώλας Διονύσιος

Ο Διονύσιος Ανδρεώλας είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πολιτικός Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Σερρών. Επιπρόσθετα, κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Πολιτική Υγείας & Σχεδιασμό Υπηρεσιών Υγείας. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Έχει διατελέσει μέλος μόνιμων επιτροπών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει κατασκευάσει πλήθος δημοσίων και ιδιωτικών έργων και είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο εμπειρίας κατασκευαστών του ΥΠΟΜΕΔΙ. Από το 2017 εργάζεται στην Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης στη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Έργων. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας ασχολείται με το πόσιμο νερό και τις υπηρεσίες αποχέτευσης, τα οποία αποτελούν κοινά αγαθά στην υπηρεσία της κοινωνίας. Έχει αναπτύξει δράση ως εθελοντής αιμοδότης, εθελοντής στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, εθελοντής Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμμετείχε σε εθελοντική αποστολή στην Κένυα με την Actionaid.

Βαφειάδης Αναστάσιος

Ο Αναστάσιος Βαφειάδης είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας από το Α.Π.Θ., μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διδακτική της Χημείας και τις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικού διπλώματος στη Χημεία από το Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” και ως καθηγητής στα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχε ως ομιλητής σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας επιστημονικών δημοσιεύσεων και βιβλίων. Μετά από επιτυχή εξέταση στον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., διορίστηκε το 2006 ως καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2014 υπηρετεί στο Πειραματικό Γενικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ελευσινιώτης Δημήτριος

Ο Δημήτρης Ελευσινιώτης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής (1991-1997), κατέχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A), Βιομηχανοποίηση και Ανάπτυξη, Liverpool Hope University (1997-1998). Έχει πιστοποίηση Μεταπτυχιακού τίτλου (εξ αποστάσεως), Βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με χρήση νέων τεχνολογιών, University of Wales Trinity Saint David (2014-2016, Distinction 83%). Είναι Διευθυντής Υποδομών Συστημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Fraport Greece (Μάιος 2018-σήμερα). Ήταν Ομαδάρχης στην ομάδα IP/MPLS Core & Voice της διεύθυνσης Επαγγελματικών και Εξειδικευμένων Υπηρεσιών, Intracom Telecom S.A (Φεβρουάριος 2008-Απρίλιος 2018), Μηχανικός Δικτύων και Πληροφορικής, Intracom Telecom S.A (Ιούνιος 2001-Απρίλιος 2018,) Εισηγητής ΟΑΕΔ (Κωδικός : 36190) σε σεμινάρια τεχνικού περιεχομένου

Καμπούρης Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Καμπούρης, είναι Κοινωνικός Λειτουργός και έχει εξειδίκευση στην ¨Ειδική Αγωγή¨, από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια (ΕΠΠΑΙΚ), καθώς και την εξειδίκευση στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ), από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Διαθέτει μεταπτυχιακό Δίπλωμα  στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, του ΕΑΠ. Εργάζεται και είναι Υπεύθυνος  στο Κέντρου  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α.) του Δήμου Άργους Ορεστικού, από το 2003. Έχει Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εργάζεται  ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε Δ.Ι.Ε.Κ. Έχει εργαστεί ως Εκπαιδευτής στα κέντρα δια βίου μάθησης και σε Σχολές Γονέων, υλοποιώντας πάνω από 2000 ώρες, εκπαίδευσης ενηλίκων.  Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως στέλεχος σε σχέδια δράσης Συμβουλευτικής, με την παροχή εκπαιδευτικού έργου και επαγγελματικού προσανατολισμού για την «ΑΝΚΟ Α.Ε.», για το Δήμο Καστοριάς και το Κέντρο ΕΡΓΑΝΗ. Εργάστηκε στην ¨ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.¨ Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε ολοκληρωμένο σχέδιο ενθάρρυνσης – εμψύχωσης – ενδυνάμωσης ευπαθών κοινωνικά ομάδων για ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση και στη ζωή. Ομάδες στόχου: Παλιννοστούντες-Μετανάστες-Πρόσφυγες, Νέοι με χαμηλά προσόντα, Άνεργοι ηλικίας 45-64, ΑΜΕΑ, Πρώην χρήστες. Παράλληλα εργάστηκε ως Κοινωνικός Λειτουργός στα Γυμνάσια Περαίας και Νέων Επιβατών στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. Έχει κάνει έρευνα και εισηγήσεις σε συνέδρια με θέμα το παιδί, την οικογένεια και την αναπηρία.

Μαμάρας Αποστόλης

Ο Αποστόλης Μαμάρας έλαβε το πτυχίο του στην Πληροφορική από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου του Lancaster και το Μεταπτυχιακό «Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει προϋπηρεσία σε εταιρίες πληροφορικής και στο Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Καστοριάς ως Τεχνικός Υπεύθυνος. Ήταν Καθηγητής Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πλέον Διοικητικός ΠΕ Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς, ενώ είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εμπειρία σε γλώσσες Προγραμματισμού: και προγραμματιστικά περιβάλλοντα.

Μουστάκα Ελένη

Η Ελένη Μουστάκα έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και έχει εκπονήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα τμήματα «Πληροφορικής» με ειδίκευση στα «Πληροφοριακά Συστήματα» και «Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσιολογίας» με ειδίκευση «Ψηφιακή Διαχείριση Πολιτισμικής Πληροφορίας» της Σχολής Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, που εδρεύει στην Κέρκυρα. Κατά την παραμονή της στην Κέρκυρα είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανάδειξης και προβολής σημείων τουριστικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος μέσω εικονικών κόσμων, καθώς και σε πρόγραμμα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας μέσω της Μουσικής Πληροφόρησης και της Τηλεκπαίδευσης της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας». Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της είναι η τριδιάστατη αναπαράσταση μνημείων που είτε δεν υπάρχουν πλέον είτε υπάρχουν μόνο μέσα από μύθους, θρύλους και παραδόσεις της πολιτιστικής και λαϊκής κληρονομιάς, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς και η δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές με στόχο την εξάπλωση της πολιτισμικής πληροφορίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών και Φίλων του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα.

Όροβας Χρήστος

Πτυχίο τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του York (Αγγλία) στα Νευρωνικά Δίκτυα. Έχει εργαστεί για 2 χρόνια ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με αναγνώριση συναισθημάτων και προσαρμόσιμες συσκευές. Εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής Β/θμιας Εκπαίδευσης από το 2002 ως το 2017 και παράλληλα ως Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 2017 είναι μέλος Ε.ΔΙ.Π του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαθανασίου Χαράλαμπος

Ο Παπαθανασίου Χαράλαμπος έχει πτυχίο Μηχανικού Αυτοματισμού Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Έχει εργαστεί επί τέσσερα χρόνια ως τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τεχνικός τηλεφωνίας και ιντερνετ. Συμμετείχε στην δημιουργία περιηγητικού χάρτη και πληροφοριακών πινακίδων της πόλης της Καστοριάς, για την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Ανάδειξης Παλιάς Πόλης του Δήμου Καστοριάς. Έχει προχωρήσει στη δημιουργία αρχείου (αδημοσίευτο) διατηρητέων μνημείων για την πόλη και τον νομό Καστοριάς. Τα ενδιαφέροντά του εκτείνονται στην τοπική ιστορική έρευνα, στην φωτογραφική ιστορική έρευνα, στη δημιουργία χαρτών, στη λαογραφία, πεδία που εκτείνονται και στην χρήση νέων τεχνολογιών. Είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς. Γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα.

Παρνάβας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Παρνάβας γεννήθηκε το 1980 στην Καστοριά, έχει δύο παιδιά και ζει μόνιμα στο Χιλιόδενδρο. Έλαβε το Πτυχίο στην πληροφορική από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Μεταπτυχιακό “Συστήματα Κινητού και Διάχυτού Υπολογισμού” από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε συνέδρια Πληροφορικής και έχει άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Διορίστηκε μετά από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ως εκπαιδευτικός και πλέον υπηρετεί την εκπαίδευση ως Διοικητικός Υπάλληλος στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει εμπειρία σε γλώσσες Προγραμματισμού και προγραμματιστικά περιβάλλοντα.

Σβυρινάκης Ευάγγελος

Ο Σβυρινάκης Ευάγγελος είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Πανεπιστημίου Κρήτης, με επιμόρφωση στις βιολογικές καλλιέργειες και την αρχιτεκτονική τοπίου. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ως σχεδιαστής και συντηρητής εξωτερικών χώρων στις μονάδες αυτές. Είναι απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης και κατέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στην Καστοριά ζει τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί βιβλιοπωλείο στη Χλόη Καστοριάς, ενώ δραστηριοποιείται και στον κλάδο της γουνοποιίας. Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL και γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ματσουλιάδη Χριστίνα και πατέρας δύο παιδιών.

Τσακιρίδου Δόμνα

Η Δόμνα Τσακιρίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και διδακτορικό δίπλωμα από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. στο πεδίο της παιδαγωγικής, της δια βίου μάθησης και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και στη διοίκηση. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2014 υπηρετεί σε θέση στελέχους σε σχολικές μονάδες. Από το 2018 είναι Διευθύντρια στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ενταγμένη σε μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων επίσημων φορέων. Επιπροσθέτως, είναι πιστοποιημένη επιμορφώτρια εκπαιδευτικών στην εκπαιδευτική αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) και επιμορφώτρια σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης του ρατσισμού και της σχολικής βίας. Από το 2017 είναι μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τη Διαπολιτισμική Παιδεία και Εκπαίδευση. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και επιστημονικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Τα τελευταία χρόνια είναι επιστημονική συνεργάτης στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Η Συμβουλευτική – Επιστημονική Ομάδα του συνδυασμού του Αλέξανδρου Ταμήλια (βιογραφικά)

 

 

Back to top button