ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου δε θα επισκεφθεί την 44η Έκθεση Γούνας και εξηγεί τους λόγους

Προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς:
Θα ήθελα αρχικά να σας συγχαρώ που διοργανώσατε με επιτυχία για μια ακόμα χρονιά ένα τόσο σημαντικό γεγονός, που κατάφερε να καθιερωθεί και να αναγνωριστεί διεθνώς, όχι μόνο στο χώρο της γούνας, αλλά και της μόδας και του εμπορίου.
Παράλληλα, να ευχηθώ σε όλους τα αποτελέσματα της έκθεσης να ξεπεράσουν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις σας, εδραιώνοντας και διευρύνοντας τις συνεργασίες που ήδη έχετε δημιουργήσει, από τη μια μεριά, και από την άλλη, ανοίγοντας νέους δρόμους για να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες σας.
Και επειδή είναι καλό τα λόγια μας να συμβαδίζουν και με τις πράξεις μας, έκρινα πως η παρουσία μου δεν θα είχε να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό αυτές τις ώρες που εξελίσσονται οι επαφές και οι συναντήσεις όλων των εκθετών με στόχο να κλειστούν ή να ανανεωθούν εμπορικές συμφωνίες, κάτι που είναι το λογικό ζητούμενο κάθε τέτοιας εκδήλωσης, και γι’ αυτό αποφάσισα να μην επισκεφτώ την έκθεση σας.
Ωστόσο θα ήθελα να σας επαναλάβω πως θα βρίσκομαι πάντοτε στο πλευρό σας με συγκεκριμένες πράξεις και έργα που θα διευκολύνουν τον καθημερινό σας αγώνα για να συνεχίσετε τη σημαντική σας συνεισφορά στην τοπική, αλλά και στην εθνική, μας οικονομία.

Με εκτίμηση

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

Back to top button