ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αυτός ο τόπος πρέπει να ξεμιζεριάσει (του Παναγιώτη Κώττα)

Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε ότι για να μείνουν οι νέοι στην πόλη μας, πρέπει αυτός ο τόπος να ξεμιζεριάσει.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέλη της τοπικής μας κοινωνίας αντέδρασαν, ίσως βιαστικά και απερίσκεπτα, καταγγέλλοντας δράσεις (x-festival), βαλκανικό φεστιβάλ, μπουλούκια στα προεόρτια των ραγκουτσαριών και γενικότερα πρωτοβουλίες από νέους ανθρώπους άξιες συγχαρητηρίων, που εκτός των άλλων προβάλλουν τον τόπο μας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Δράσεις βουνού, enduro, ορεινοί αγώνες δρόμου, αναριχήσεις, downhill, snowbord, ski, κωπηλατικοί, ποδηλατικοί αγώνες, rally, φεστιβάλ κάθε είδους, συναυλίες και πολλά άλλα, βρήκαν αμέριστη στήριξη από την Περιφερειακή αρχή τα τελευταία χρόνια. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό, Δήμος, τοπική κοινωνία, κρατικές αρχές και επαγγελματίες της πόλης, αν δε δείξουμε κατανόηση, δεν αγκαλιάσουμε, δε στηρίξουμε και δεν επιβραβεύσουμε, ομάδες νέων που αγαπούν, δραστηριοποιούνται και δίνουν ζωντάνια στον τόπο μας, κι ας “ενοχλούμαστε” και λίγο, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πιστεύουμε και στηρίζουμε τους νέους μας και τις επιλογές τους, καιρός να τους κάνουμε ισάξιους συνομιλητές και διάδοχους δίνοντας τους τη σκυτάλη για το μέλλον αυτού του πανέμορφου τόπου. Παιδιά προχωρήστε και έχετε έναν σίγουρο συμπαραστάτη, είμαι πάντα κοντά σας, η πόλη σας χρειάζεται.
Omixlh Crew Kastoria Outdoors Nikos Zournatzis Motoaction Filippos Amanatidis Aris Solatsaris Hraklis Zapounidis Billys Maleganos Omixlh Crew Harris Trumpet
Από το Facebook του Παναγιώτη Κώττα

One Comment

  1. Για αρχη κυριε Παναγιωτη μπραβο για το γουστο σας στα διτροχα ,οσο για το μιζεριασμα εχουν απολυτο δικιο ολοι εκτως των κρατικοδιαιτων ,οταν τα εισοδηματα εχουν μειωθει στο μισο και ουσιαστικα δεν υπαρχει πλεον μισθωτη εργασια και οι αυτοαπασχολουμενοι δουλευουν για την εφορια και τον ΕΦΚΑ μην περιμενεις καλη διαθεση .

Back to top button