ΚαστοριάΝεστόριοΠροκηρύξεις

50 νέες θέσεις εργασίας στα νερά του Γράμμου

Ο όμιλος Τσάκου θα γίνει για πρώτη φορά «στεριανός», καθώς θα κατασκευάσει εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Νεστόριο της Καστοριάς.
Ο μύθος λέει ότι ο εφοπλιστήςΠαναγιώτης Τσάκος επισκέφθηκε για πρώτη φορά φέτος τον χειμώνα την Πίνδο κι έμεινε έκπληκτος τόσο από το φυσικό περιβάλλον όσο και από τα …νερά της. Και κάπως έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει την πρώτη επένδυση του μακριά από τη θάλασσα, στις πηγές νερού της περιοχής του Γράμμου.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο όμιλος Τσάκου λοιπόν θα γίνει για πρώτη φορά «στεριανός», καθώς θα κατασκευάσει εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Νεστόριο της Καστοριάς.
Μάλιστα, στο τέλος του 2018, ο κ. Τσάκος πήρε έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νεστορίου για την επένδυση που σχεδιάζει για τις φυσικές πηγές «Κεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι» στο Πευκόφυτο και προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας «Νερά Πηγών Γράμμου AE».
Στόχος του θα είναι βεβαίως το κέρδος αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός. Γιατί κατά αυτόν τρόπο θα επιχειρηθεί και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας δημιουργώντας τουλάχιστον 50 θέσεις εργασίας.

Back to top button